Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.
Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.
Всяка партида се номерира и срещу номера стой името на собственика на меда. Ако пълната пробата се прави в чужбина се дава обща проба понеже е много скъпа, ако всичко е наред сделката става, ако има проблем се прави вече индивидуална проба, но вече се знае какво точно се търси.
рамкомерс най фалшивата фирма в България .дойде в шабла взе проби от 30 колеги и резултата е че имат високо водно но има и 5 6 хубави проби .дойде г н павел и каза че ще вземе добрите проби но на цена с 060 ст по малко .този е племенник на милев собственика на рамкомерс.мога да дам още много потресаващи примера за рамкомерс за повечето колеги от нашият регион тая фирма е затворена страница.сега искат да си изпълнят договорите и затова дават мило и драго .помислете преди да решите че ще спечелите от тях.
Не знам аз в случая не мога да кажа нищо лошо за тях,обадих се по телефона след 3 дена ми взеха проби и след около 10 дена ми взеха меда.Нито са ми говорили за водно съдържание,нито за антибиотици дори жената с която говорих каза че меда е супер.Дадоха си нов амбалаж и то при положение че имах 10 тенекии стари а другите нови.Така че аз съм доволен на бялото ,черно не мога да кажа.
Зависи на какъв хал ще ги намериш. Миналата година като имаше много сняг и не можеха да се придвижват из страната и да си набавят количества ми го взеха и на мен за отрицателно време и акациевия си беше акациев, и мановия манов, а не като друг път - той все полифлорен и хайде по 4 лв.
Ще ги видим,живот и здраве дано има повод да ги потърся пак ако почнат да извъртат ще потърся и други не са единствените.То да има мед ще му намерим пазар.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))