Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.
    Как се организират пробите при такова зборно количество?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Не разпитвах с подробности,когато дойде времето и можем да съберем количеството ще стане ясно.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Всяка партида се номерира и срещу номера стой името на собственика на меда. Ако пълната пробата се прави в чужбина се дава обща проба понеже е много скъпа, ако всичко е наред сделката става, ако има проблем се прави вече индивидуална проба, но вече се знае какво точно се търси.

Потребител
    Регистриран
    04.10.2010
    рамкомерс най фалшивата фирма в България .дойде в шабла взе проби от 30 колеги и резултата е че имат високо водно но има и 5 6 хубави проби .дойде г н павел и каза че ще вземе добрите проби но на цена с 060 ст по малко .този е племенник на милев собственика на рамкомерс.мога да дам още много потресаващи примера за рамкомерс за повечето колеги от нашият регион тая фирма е затворена страница.сега искат да си изпълнят договорите и затова дават мило и драго .помислете преди да решите че ще спечелите от тях.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ivan5555 Виж публикацията
    рамкомерс най фалшивата фирма в България .дойде в шабла взе проби от 30 колеги и резултата е че имат високо водно но има и 5 6 хубави проби .дойде г н павел и каза че ще вземе добрите проби но на цена с 060 ст по малко .този е племенник на милев собственика на рамкомерс.мога да дам още много потресаващи примера за рамкомерс за повечето колеги от нашият регион тая фирма е затворена страница.сега искат да си изпълнят договорите и затова дават мило и драго .помислете преди да решите че ще спечелите от тях.
    Преди десетина години карах по никое време /след като го чаках няколко часа/ негов човек да вземе проби ,с мой транспорт до ранчото.Все още чакам резултати. Ама много време мина ,може да са в час вече.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Преди десетина години карах по никое време /след като го чаках няколко часа/ негов човек да вземе проби ,с мой транспорт до ранчото.Все още чакам резултати. Ама много време мина ,може да са в час вече.
    Не знам аз в случая не мога да кажа нищо лошо за тях,обадих се по телефона след 3 дена ми взеха проби и след около 10 дена ми взеха меда.Нито са ми говорили за водно съдържание,нито за антибиотици дори жената с която говорих каза че меда е супер.Дадоха си нов амбалаж и то при положение че имах 10 тенекии стари а другите нови.Така че аз съм доволен на бялото ,черно не мога да кажа.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Не знам аз в случая не мога да кажа нищо лошо за тях,обадих се по телефона след 3 дена ми взеха проби и след около 10 дена ми взеха меда.Нито са ми говорили за водно съдържание,нито за антибиотици дори жената с която говорих каза че меда е супер.Дадоха си нов амбалаж и то при положение че имах 10 тенекии стари а другите нови.Така че аз съм доволен на бялото ,черно не мога да кажа.
    Зависи на какъв хал ще ги намериш. Миналата година като имаше много сняг и не можеха да се придвижват из страната и да си набавят количества ми го взеха и на мен за отрицателно време и акациевия си беше акациев, и мановия манов, а не като друг път - той все полифлорен и хайде по 4 лв.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Ще ги видим,живот и здраве дано има повод да ги потърся пак ако почнат да извъртат ще потърся и други не са единствените.То да има мед ще му намерим пазар.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •