Благодаря за полезните и информативни съвети и коментари!

Да, подобни теми има, прочел съм ги, но пък от друга страна в тях не се говори толкова за пчеларството от кота нула. А именно как един човек по-бързо да навлезе в материала. Да, с много четене и гледане може да стане и ще стане, но идеята (поне в моите разбирания) на подобни форуми е точно такава, хората с опит да споделят опит и насоки към тези с по-малко/никакъв и така да си спестя излишни главоболия и да повтарям нечии грешки. Както съм написал в първият си пост, тази идея за пчеларство я обмислям за догодина(когато надявам се ще имам не само някакви теоретични знания но и практически), сега след като чета коментарите и съветите все повече си давам представа за мащаба на това начинание и може би дори и за 5 кошера ще се замисля :D.

Примерно аз лично не намерих никъде в под-форума за Кошери, тема даваща начална информация за кошери. Да прочетох за устройството на кошерите, но дали някой може да даде ясна категоризация с предимства на различните видове кошери от към капацитет, трудност на обслужване, а подобна информация би била не само на мен, но и на всеки начинаещ който в последствие ще се сблъска с проблема: "как да започна по правилния начин за да постигна оптимални резултати"

Поздрави