http://coffe.miodycorpo.nazwa.pl/ind...02-05-09-09-33 Можеш да им звъннеш, това е сайта им.
http://coffe.miodycorpo.nazwa.pl/ind...02-05-09-09-33 Можеш да им звъннеш, това е сайта им.
Снимката е на мед от голяма италиянска хранителна верига.Цената на този мед е най-ниската от предлаганите.Според етикета меда е с различен произход, като за България се използва символа А, Румъния B, Аржентина С и т.н.
Интересна е подредбата на държавите в списъка. България е на първо място и това не е случайно. Явно масовите дребни купувачи на мед в Европа считат, че Българския мед е най-хубав.
Всичко е въпрос на организация както се казва, ако ние, ползващите интернет, успеем да "надъхаме" старите дядовци да не си дават меда евтино, и успеем да позадържим меда да не го продаваме, то тогава тия хиени, дето обикалят по селата с бусовете ще клекнат в един момент на нашата цена, инак няма да могат да си платят нафтата......в каква валута се търгува меда на св.сток.борса? в долари предполагам, т.е. с поевтиняването на еврото, ние задължително трябва да искаме цена на меда в ДОЛАРОВА равностойност спрямо лева
Един такъв стар дядо си продава 100% от меда в чужбина вече 10-20 години и професионалистите изглеждат като пълни аматьори пред него. Има 2 или 3 пчелина - колкото може толкова.
Английския език му е чужд, а с компютъра е на ВИЕ. Явно на едни им е светнала лампичката преди много време, а други още търсят ключа.
Скоро отново измъкнах информация и се оказа, че човека изобщо не се интересува от пазара в България. Не продава дори на приятели, а всичко заминава извън България.
Че... като им писне на колегите да ги правят на глупаци, ще видиш как всичкия мед ще си го продават сами, на едро и извън България. Фирмите имат шанса да се осетят накъде вървят нещата, но не ми се вярва да променят политиката си.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Дамянов ,преди години имаше опит за износ /до колкото знам и помня/ за Гърция.Веднага обаче нашите хора теглиха наредба :забранява се износа на непреработен мед в тенекии.Или нещо подобно.Незнам това дали още действа.Сигурно -не ,нали сме май в евросъюза.Та кой -как се уреди.
Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))