Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
Ееее тежки думи рано сабале... Като искаш доказателства, ти пръв дай доказателства че "форума е вдигнал цените". Нито ти, нито Искрен можете да го направите. Той не го отрича, а казва че % на влияние е малък. И аз съм съгласен с него.
Няма такава статистика, която да потвърди или отрече двете тези. Въпреки това, помисли. Колко хора влизат и колко хора четат. Второ, колко от пишещите споделят колко мед и на каква цена са го продали (тези които го правят по-скоро се хвалят). После отнеси инфото към предполагаемото количество на меда в страната и ще получиш (с много "ако") тежестта на форума. Иначе смея да твърдя, че средната изкупна цена на меда за миналата пчеларска година е ПОД 5лв за страната. Според мен (налучквам) средната цена е между 4.60 и 4.80лв. Разбира това е мнение на човек с малко дипломи, квалификации и опит. Факт.
Корчев, сам си задай въпроса защо цените се вдигнаха. Ако искаш ще ти изкарам международните цени на меда за 10-20 години назад(доколкото намеря). Кажи ми през тези години кога се е случвало това което се случи тази година. Някакви малки движения е имало, но са били моментни и никога не са отразявали международните цени. Никога не са ги гонили. Аз смея да твърд, че всичко това е заслуга на форума. Хиляди колеги го четат и си сверяват часовника.
Покажи ми как колегите получават информация за цените. Аз съм ставал свидетел как информация от форума стига до хора които никога не са използвали компютър.
Това за компетентността го написах специално за хората дето говорят нещо което изобщо неразбират и са във форума само да пречат и да саботират всеки опит на колега да постигне нещо.(виж темата за математиката в кошера и ще ме разбереш веднага)
Не съм искал да обидя някого, а да спра тези саботьори или поне да се усетят, че няма да им мине номера отново!