Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 60 от 64 ПърваПърва ... 10505859606162 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 591 до 600 от общо 640
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Можете ли да изготвите някакъв документ или официално протестно писмо?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Поредната лъжа на Мишо Михайлов. Абе този човек може ли да изкара поне един ден, без да излъже или измами някого?

Цитирам статия във fermer.bg: http://www.fermer.bg/пчелари-се-събр...news12073.html

Пчелари от седем браншови пчеларски организации се събраха в новия Обединен български пчеларски съюз (ОБПС). Сдружението бе учредено преди дни, а за лидер е избран инж.Михаил Михайлов.

В новото сдружение влизат:
    - Национална научна асоциация по пчеларство
    - Национална развъдна асоциация по пчеларство
    - Национална асоциация на пчеларите професионалисти
    - Национална браншова асоциация "Български пчеларски съюз"
    - Български пчеларски съюз 1899
    - Сдружение за биологично пчеларство
    - Съюз на българските пчелари

Организациите с удебелени букви твърдо НЕ СА УЧРЕДИТЕЛКИ !!!
    Котларски е присъствал, но като физическо лице. Като юридическо лице няма право, защото организацията му е нелeгитимна.
    Организациите на Ганчо, доцента и Стефан Стефанов твърдо не подкрепят организацията на Мишо и не са присъствали на учредителното събрание. Започвам да си мисля, че Мишо отново се кани да фалшифицира протокола. Това при него вече се превръща в болестно състояние....

Абе голям измамник се оказа този Мишо. Не мога да повярвам докъде е стигнала наглоста му...... Ами че утре ще обяви че и аз съм му станал член заедно с цялата конфедерация - ха-ха...

Според мен ФЕРМЕР БГ са си насосали статията,както им падне.Жените пчеларки ,никога не са се присъединявали.Не вярвам Мишо да го е казал това,но ако го е казал........

Наблюдател
    Регистриран
    04.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от beesuper Виж публикацията
    Моите уважения към г-н Матеев за това, че той за една календарна година успя да извърви пътя,който ние обикновените пчелари се въртим в кръг 25 години с ТАЯ РАЗЛИКА,ЧЕ ТОЙ УСПЯ ДА ПРЕДЛОЖИ НАЧИН ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ОМАГ.КРЪГ..Казвам се ХРИСТО Христов от Търговище. Да факт е,че ЗА СЕГА Общ. Пчеларски съюз членуваме в организацията на Мишо Михайлов, на принципа ,,ДА ИЗБЕРЕМ ПОНЕ НЯКАКВО ПО МАЛКО ЗЛО'' НО ТОВА НЕ Е ДО ГРОБ КАКТО СЕ КАЗВА И ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ.Поне с колегата Иван К. се познаваме много добре и тоЙ познава ситуацията в Търговище,можеше да осъществим контакт и по други комуникационни средства за да сме в час.ДА ПРИЗНАВАМ СИ,ЧЕ НИЕ КАТО СМЕ ЗАСПАЛИ И СМЕ СЕ ВТРЕНЧИЛИ В НАШИТЕ ЛИЧНИ НЕЩА НЕ НИ ОПРАВДАВА . ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ С ПОМОЩ ОТГОРЕ И НАШЕ ЛИЧНО ЖЕЛАНИЕ ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ.
    Добро изказване , Христо, все пак Иван К. не е запознат толкова добре със ситуацията в Търговище, но ако не ме лъже паметта, не сме ли се допитвали до теб и не си ли вземал участие във всички решения , които са вземани в ОБПС - Търговище?

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Поредната лъжа на Мишо Михайлов. Абе този човек може ли да изкара поне един ден, без да излъже или измами някого?

Цитирам статия във fermer.bg: http://www.fermer.bg/пчелари-се-събр...news12073.html

[COLOR="#0000FF"]Пчелари от седем браншови пчеларски организации се събраха в новия Обединен български пчеларски съюз (ОБПС). Сдружението бе учредено преди дни, а за лидер е избран инж.Михаил Михайлов.

В новото сдружение влизат:
    - Национална научна асоциация по пчеларство
    Като редови член на ННАП, се обадих на проф. Цанков- как стоят нещата с участието ни и защо трябва научната асоциация да си губи автономността? Той каза- аз решавам и съм се разбрал с .. и т.н. Членовете на ННАПП не сме много и можеше да се съберем и решим, кое е добре за момента, защото сега професора стана патерица на ОБПС. Няма лошо- и сам война си е войн! Успех професоре!!!!!!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Evgeni Petkov Виж публикацията
    Като редови член на ННАП, се обадих на проф. Цанков- как стоят нещата с участието ни и защо трябва научната асоциация да си губи автономността? Той каза- аз решавам и съм се разбрал с .. и т.н. Членовете на ННАПП не сме много и можеше да се съберем и решим, кое е добре за момента, защото сега професора стана патерица на ОБПС. Няма лошо- и сам война си е войн! Успех професоре!!!!!!
    е че не може ли да го смените на едно общо събрание...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Lena от написаното в статията излиза, че ти се явяваш като представител на две организации. Нека те попитам НСЖП кога и по какъв начин ти даде мандат да ги представляваш. Същото важи и за организацията в Търговище.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Може би и ако господин Матеев , както се пошегува ,беше станал член на организацията на Мишо заедно с конфедерацията вероятно щеше да има обединение , а не разединение.
    Ако доцента и Ганчо има на какво да се присмиват то това е именно това разединение.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    е че не може ли да го смените на едно общо събрание...
    Сигурно може, тригодишния мандат изпича в края на зимата, ама нали искаме всеки да даде всичко най-добро от себе си! А той може, може.... да съсипе всяка организация.

Наблюдател
    Регистриран
    04.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Lena от написаното в статията излиза, че ти се явяваш като представител на две организации. Нека те попитам НСЖП кога и по какъв начин ти даде мандат да ги представляваш. Същото важи и за организацията в Търговище.
    Димитър, никога не съм членувала в НСЖП, за мен лично, съществуването на такава организация е нелогично, жените пчеларки не са рядкост, аз членувам и представлявам ЕДИНСТВЕНО Общински браншови пчеларски съюз- Търговище. Мандата ми е четири годишен и е даден единодушно на отчетно-изборно събрание на дружеството на 29.03.2013 г. Изричното условие за делегатите на пчеларските сдружения бе, да имат протокол от събрание на УС на съответните дружества, което и спазих. Никога не действам на своя глава или без изричната подкрепа на колегите си!

Страница 60 от 64 ПърваПърва ... 10505859606162 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •