Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 640

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Поредната лъжа на Мишо Михайлов. Абе този човек може ли да изкара поне един ден, без да излъже или измами някого?

Цитирам статия във fermer.bg: http://www.fermer.bg/пчелари-се-събр...news12073.html

Пчелари от седем браншови пчеларски организации се събраха в новия Обединен български пчеларски съюз (ОБПС). Сдружението бе учредено преди дни, а за лидер е избран инж.Михаил Михайлов.

В новото сдружение влизат:
    - Национална научна асоциация по пчеларство
    - Национална развъдна асоциация по пчеларство
    - Национална асоциация на пчеларите професионалисти
    - Национална браншова асоциация "Български пчеларски съюз"
    - Български пчеларски съюз 1899
    - Сдружение за биологично пчеларство
    - Съюз на българските пчелари

Организациите с удебелени букви твърдо НЕ СА УЧРЕДИТЕЛКИ !!!
    Котларски е присъствал, но като физическо лице. Като юридическо лице няма право, защото организацията му е нелeгитимна.
    Организациите на Ганчо, доцента и Стефан Стефанов твърдо не подкрепят организацията на Мишо и не са присъствали на учредителното събрание. Започвам да си мисля, че Мишо отново се кани да фалшифицира протокола. Това при него вече се превръща в болестно състояние....

Абе голям измамник се оказа този Мишо. Не мога да повярвам докъде е стигнала наглоста му...... Ами че утре ще обяви че и аз съм му станал член заедно с цялата конфедерация - ха-ха...

Според мен ФЕРМЕР БГ са си насосали статията,както им падне.Жените пчеларки ,никога не са се присъединявали.Не вярвам Мишо да го е казал това,но ако го е казал........

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Поредната лъжа на Мишо Михайлов. Абе този човек може ли да изкара поне един ден, без да излъже или измами някого?

Цитирам статия във fermer.bg: http://www.fermer.bg/пчелари-се-събр...news12073.html

[COLOR="#0000FF"]Пчелари от седем браншови пчеларски организации се събраха в новия Обединен български пчеларски съюз (ОБПС). Сдружението бе учредено преди дни, а за лидер е избран инж.Михаил Михайлов.

В новото сдружение влизат:
    - Национална научна асоциация по пчеларство
    Като редови член на ННАП, се обадих на проф. Цанков- как стоят нещата с участието ни и защо трябва научната асоциация да си губи автономността? Той каза- аз решавам и съм се разбрал с .. и т.н. Членовете на ННАПП не сме много и можеше да се съберем и решим, кое е добре за момента, защото сега професора стана патерица на ОБПС. Няма лошо- и сам война си е войн! Успех професоре!!!!!!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Evgeni Petkov Виж публикацията
    Като редови член на ННАП, се обадих на проф. Цанков- как стоят нещата с участието ни и защо трябва научната асоциация да си губи автономността? Той каза- аз решавам и съм се разбрал с .. и т.н. Членовете на ННАПП не сме много и можеше да се съберем и решим, кое е добре за момента, защото сега професора стана патерица на ОБПС. Няма лошо- и сам война си е войн! Успех професоре!!!!!!
    е че не може ли да го смените на едно общо събрание...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Lena от написаното в статията излиза, че ти се явяваш като представител на две организации. Нека те попитам НСЖП кога и по какъв начин ти даде мандат да ги представляваш. Същото важи и за организацията в Търговище.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Може би и ако господин Матеев , както се пошегува ,беше станал член на организацията на Мишо заедно с конфедерацията вероятно щеше да има обединение , а не разединение.
    Ако доцента и Ганчо има на какво да се присмиват то това е именно това разединение.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Проблема не е в обединението. Проблема е в начина по който беше направено. На практика това обединение бе катализатор на разединението. С моткането и разтакаването Михайлов свърши много добра работа на тези, които сега не са в "обединената" организация. Минаха поправките в закона, минаха поправките в програмата и всеки получи това, което искаше, а Михайлов само се подписа, че е съгласен. После тръгна да говори, че ще оттегли подписа си. Ха, ха.
    Защо поканата беше изпратена само до определени хора-твърд електорат на Мишо. На нас, въпреки че все още сме членове на организацията съобщението ни беше пуснато в пет без десет. Причината е ясна за да не участваме, защото така или иначе сме инакомислещи. Понеже имам поглед от кухнята как се случват нещата в СБО или ако искайте я наричайте ОБПС то това са две организации с едни и същи членове, в същност не. Втората е с по-малко. Това което се опита да направи Михайлов би било добре, но ако не беше го правил той. Една година му бе нужна за да се изпокара с всички и накрая да пребоядиса имиджа на съюза на който е председател. И това е всичко което направи. Да изгони тези, които не са съгласни с него, за да гарантира избора си за председател и това да е пожизнено. Твова е изпитан сценарий. Проработил е достатъчно на брой пъти. Същият сценарий, ще бъде разигран и след година, когато трябва да се избира нов председател. Там дори УС да вземе някакво решение, Михайлов ще направи това, което си е наумил, А като гледам Членовете то прокарването на каквото и да е било решение ще става почти безпроблемно, защото в този УС има само един човек, който да мисли трезво и може да бъде някакъв коректив. Това е положението.

Наблюдател
    Регистриран
    04.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Lena от написаното в статията излиза, че ти се явяваш като представител на две организации. Нека те попитам НСЖП кога и по какъв начин ти даде мандат да ги представляваш. Същото важи и за организацията в Търговище.
    Димитър, никога не съм членувала в НСЖП, за мен лично, съществуването на такава организация е нелогично, жените пчеларки не са рядкост, аз членувам и представлявам ЕДИНСТВЕНО Общински браншови пчеларски съюз- Търговище. Мандата ми е четири годишен и е даден единодушно на отчетно-изборно събрание на дружеството на 29.03.2013 г. Изричното условие за делегатите на пчеларските сдружения бе, да имат протокол от събрание на УС на съответните дружества, което и спазих. Никога не действам на своя глава или без изричната подкрепа на колегите си!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от Lena Виж публикацията
    Димитър, никога не съм членувала в НСЖП, за мен лично, съществуването на такава организация е нелогично, жените пчеларки не са рядкост, аз членувам и представлявам ЕДИНСТВЕНО Общински браншови пчеларски съюз- Търговище. Мандата ми е четири годишен и е даден единодушно на отчетно-изборно събрание на дружеството на 29.03.2013 г. Изричното условие за делегатите на пчеларските сдружения бе, да имат протокол от събрание на УС на съответните дружества, което и спазих. Никога не действам на своя глава или без изричната подкрепа на колегите си!
    Интересно. Протокол на УС, значи редовите членове нямат право на глас. Върхът на Демокрацията. Ако аз направя това в дружеството в което членувам ще ме одерат жив.

Наблюдател
    Регистриран
    04.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Интересно. Протокол на УС, значи редовите членове нямат право на глас. Върхът на Демокрацията. Ако аз направя това в дружеството в което членувам ще ме одерат жив.
    Уведомила съм колегите си в две поредни сбирки на сдружението ни, всички бяха единодушни за делегирането и участието в това обединение, още от самото начало преди година ги запознавам със всяка новост. Пак уточнявам, това бе изискването в съобщението, изпълнила съм го. Ако бяха поискали и поименен списък със съгласните да представлявам дружеството в това, пак щях да съм коректна. Не зная как е при вас, Бонев, но те каня да присъстваш на наши сбирки и сам в разговори с колегите ми, ще се убедиш, че не си позволявам своеволия през главите им.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •