Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 67 от 127 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 661 до 670 от общо 1262
    Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз не отварям пчелите септември - октомври до март. Като стане 13-15 градуса, тогава може да отворя за да видя дали всички имат пило и вече ако тук видя нещо нередно - действам.
    И аз не си позволявам да ги отварям през зимата. Само им се радвам като облитат при по-топли дни. Или ги почуквам леко отстрани, долепил ухо на корпуса и пак им се радвам на дружното жужене.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Много добре казано, но има една сентенция "Преди да поискаш нещо, помисли какво си дал". Повярвай много истина има в нея. Ако всеки чака един да направи нещо, то този един неминуемо ще се провали. Просто няма как да е друго яче. Ако всеки даде по малко от себе си, там където се смята за най-компетентен, там където има повече възможност, нещата ще се развият в друга посока. Когато дадох примера за нашето дружество, то беше да покажа, че нещата може да вървят, когато има голям екип, колкото и да ни са криви краставиците. Тогава дори няма значение, кой ще ръководи организацията, стига да се съобразява с мнението на мнозинството. Така и ти вместо да твориш негативни настроения, би било по-разумно да насочиш тази енергия в позитивна посока. Нали целта на всички ни е нещата да тръгнат в по-правилна посока и нещо хубаво да се случи в тази държава.
    Аз нали ти казах какво мисля за "Преди да поискаш нещо, помисли какво си дал". Май не си ми чел поста или само половината, което само те засяга. И настроенията ми не са негативни, а искам всичко да е както трябва и ще намеря начин да го докажа.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Solaris, от контактите ми с други пчелари съм стигнал до извода, че голяма част от тях наистина искат нещо да се промени към по-добро, но не само че не искат да помогнат с каквото и да било, но освен това имат намерението и да пречат! ( което да стоиш безучастно отстрани, донякъде го разбирам, но това ?!....), щом някой поеме инициатива да свърши нещо (без значение какво). Или сумаризирано:
    - ИСКАМ В РАЯ
    - НЯКОЙ ДРУГ ДА МЕ ВКАРА ТАМ
    - АЗ ЩЕ ПРЕЧА
    - ГОСПОД НЕ ГО ЩА ВЪТРЕ!

Моля да бъда извинен за това, че съм те причислил към по-горните.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Solaris, от контактите ми с други пчелари съм стигнал до извода, че голяма част от тях наистина искат нещо да се промени към по-добро, но не само че не искат да помогнат с каквото и да било, но освен това имат намерението и да пречат! ( което да стоиш безучастно отстрани, донякъде го разбирам, но това ?!....), щом някой поеме инициатива да свърши нещо (без значение какво). Или сумаризирано:
    - ИСКАМ В РАЯ
    - НЯКОЙ ДРУГ ДА МЕ ВКАРА ТАМ
    - АЗ ЩЕ ПРЕЧА
    - ГОСПОД НЕ ГО ЩА ВЪТРЕ!

Моля да бъда извинен за това, че съм те причислил към по-горните.
    Не знам към кой ме причисляваш и не ме интересува, но понякога като чета твои постове и се чудя. Понякога мисълта ти добре върви, понякога като завихриш някакви такива, като в този пост имам чувството, че и ти не си ги разбираш. В други подробно и научно описваш разни теории и пак се чудя. Ти ли ги измисляш или ги преписваш от някъде. Просто едната мисъл която имаш не се свързва с другата. В едната си като професор със солидни знания, а в другата си като коркова тапа.

Моля да бъда извинен за това, че съм те причислил към тапите.

Потребител
    Регистриран
    18.02.2012
    Пчеларски район
    Свищов, В. Търново
    Забелязвам, че във форума от скоро време някои хора станаха доста активни в писането си на безмислици целящи подронването името на този добър форум и на КБП. Естествено е нашите конкуренти да си пратят шпиончета. Смятам, всеки добър пчелар ще успее да ги разпознае и номерата няма да успеят да им минават. Тая тема е за новини ама я обърнахте на говорилня. Забелязвам, че едни и същи хора разводняват и други теми по същия начин с бесмислици. Предлагам в тази тема да се пишат само АКТУАЛНИ НОВИНИ

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Ти да не си администратор на форума или говорител на КБП ?
    Дай някоя актуална новина, ако обичаш.

А колкото до отварянето на кошерите през зимата, ако пчеларите не се страхуват толкова, няма да има толкова много зимни загуби.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от volen777 Виж публикацията
    Забелязвам, че във форума от скоро време някои хора станаха доста активни в писането си на безмислици целящи подронването името на този добър форум и на КБП. Естествено е нашите конкуренти да си пратят шпиончета. Смятам, всеки добър пчелар ще успее да ги разпознае и номерата няма да успеят да им минават. Тая тема е за новини ама я обърнахте на говорилня. Забелязвам, че едни и същи хора разводняват и други теми по същия начин с бесмислици. Предлагам в тази тема да се пишат само АКТУАЛНИ НОВИНИ
    За 3 години си влизал във форума 17 пъти или това прави на 2 месеца по един път. Ха сега ми кажи как разбра това, което го твърдиш по горе в поста?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    За 3 години си влизал във форума 17 пъти или това прави на 2 месеца по един път. Ха сега ми кажи как разбра това, което го твърдиш по горе в поста?
    Опа, активният от "доста години" - недей да бъркаш влизания/посещения във фолума с брой мнения - ти като си набълвал за 50 дни 100 и кусур мнения - какво съдържание има в тях, предимно деградивна критика, и тук там някое мнение зад което прозира пчелар с опит, ама страшно много наподобяващ на някой липсващ/извергнат от около два месеца...?!?

Не съм активен във форума от няколко седмици, а съм активен в него от доста години, ако това е важно. За второто БЛАГОДАРЯ. Радвам се, че някой ме е оценил.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Опа, активният от "доста години" - недей да бъркаш влизания/посещения във фолума с брой мнения - ти като си набълвал за 50 дни 100 и кусур мнения - какво съдържание има в тях, предимно деградивна критика, и тук там някое мнение зад което прозира пчелар с опит, ама страшно много наподобяващ на някой липсващ/извергнат от около два месеца...?!?
    Даааа, прав си. И аз си мисля същото за някои ваши мнения, но не търча след вас и да дрънкам кое е градивно и кое не. За теб може да не е градивно, да няма съдържание, но за други да има. Зависи кой как го чете и разбира. Това, че не го разбираш не е задължително аз да съм виновен. Може на теб да не ти стига пипенцето за да вникнеш в смисъла. Ха стига се правихте някои на много разбиращи. Като не ти харесва мнението ми - просто не го чети или цъкни на " Не харесвам". За някои дадена картина е цапаница, но за други е шедьовър. Абе какво да ви разяснявам? То това се учи в училище.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Питбул държа 14 часа жителите на половин село за заложници!

ВСИЧКИ КУЧЕТА ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
    ЩЕ ОСТАВИМ САМО ПЕНКА, СТАНКА И ИВАНКА!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3000 долара глоба за шумни петли!

ВСИЧКИ ПЕТЛИ ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
    Искаме яйца само от девствени кокошки!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 000 лв. глоба за прасе в блока!

ЪЪЪ...ВСИЧКИ ПРАСЕТА ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
    И ЗА ДЕПУТАТИТЕ СЕ ОТНАСЯ!

Преди 70 години в Силистра плащали за убит комар!

ВСИЧКИ КОМАРИ ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
    МОЖЕ ДА ОСТАВИМ САМО МЪЖКИТЕ!
    УТРЕ ОРГАНИЗИРАМ ХАЙКА ЗА КОМАРИ, МОЛЯ ВСЕКИ ДА СИ НОСИ ОЦЕТ И ВЕСТНИК.
    ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: гр. София, бул. "Христо Ботев" 55, тел: (02) 985 11 384

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 67 от 127 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •