Solaris, от контактите ми с други пчелари съм стигнал до извода, че голяма част от тях наистина искат нещо да се промени към по-добро, но не само че не искат да помогнат с каквото и да било, но освен това имат намерението и да пречат! ( което да стоиш безучастно отстрани, донякъде го разбирам, но това ?!....), щом някой поеме инициатива да свърши нещо (без значение какво). Или сумаризирано:
- ИСКАМ В РАЯ
- НЯКОЙ ДРУГ ДА МЕ ВКАРА ТАМ
- АЗ ЩЕ ПРЕЧА
- ГОСПОД НЕ ГО ЩА ВЪТРЕ!
Моля да бъда извинен за това, че съм те причислил към по-горните.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Не знам към кой ме причисляваш и не ме интересува, но понякога като чета твои постове и се чудя. Понякога мисълта ти добре върви, понякога като завихриш някакви такива, като в този пост имам чувството, че и ти не си ги разбираш. В други подробно и научно описваш разни теории и пак се чудя. Ти ли ги измисляш или ги преписваш от някъде. Просто едната мисъл която имаш не се свързва с другата. В едната си като професор със солидни знания, а в другата си като коркова тапа.
Моля да бъда извинен за това, че съм те причислил към тапите.
Забелязвам, че във форума от скоро време някои хора станаха доста активни в писането си на безмислици целящи подронването името на този добър форум и на КБП. Естествено е нашите конкуренти да си пратят шпиончета. Смятам, всеки добър пчелар ще успее да ги разпознае и номерата няма да успеят да им минават. Тая тема е за новини ама я обърнахте на говорилня. Забелязвам, че едни и същи хора разводняват и други теми по същия начин с бесмислици. Предлагам в тази тема да се пишат само АКТУАЛНИ НОВИНИ
Ти да не си администратор на форума или говорител на КБП ?
Дай някоя актуална новина, ако обичаш.
А колкото до отварянето на кошерите през зимата, ако пчеларите не се страхуват толкова, няма да има толкова много зимни загуби.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Опа, активният от "доста години" - недей да бъркаш влизания/посещения във фолума с брой мнения - ти като си набълвал за 50 дни 100 и кусур мнения - какво съдържание има в тях, предимно деградивна критика, и тук там някое мнение зад което прозира пчелар с опит, ама страшно много наподобяващ на някой липсващ/извергнат от около два месеца...?!?
Даааа, прав си. И аз си мисля същото за някои ваши мнения, но не търча след вас и да дрънкам кое е градивно и кое не. За теб може да не е градивно, да няма съдържание, но за други да има. Зависи кой как го чете и разбира. Това, че не го разбираш не е задължително аз да съм виновен. Може на теб да не ти стига пипенцето за да вникнеш в смисъла. Ха стига се правихте някои на много разбиращи. Като не ти харесва мнението ми - просто не го чети или цъкни на " Не харесвам". За някои дадена картина е цапаница, но за други е шедьовър. Абе какво да ви разяснявам? То това се учи в училище.
Питбул държа 14 часа жителите на половин село за заложници!
ВСИЧКИ КУЧЕТА ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
ЩЕ ОСТАВИМ САМО ПЕНКА, СТАНКА И ИВАНКА!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3000 долара глоба за шумни петли!
ВСИЧКИ ПЕТЛИ ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
Искаме яйца само от девствени кокошки!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20 000 лв. глоба за прасе в блока!
ЪЪЪ...ВСИЧКИ ПРАСЕТА ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
И ЗА ДЕПУТАТИТЕ СЕ ОТНАСЯ!
Преди 70 години в Силистра плащали за убит комар!
ВСИЧКИ КОМАРИ ВЪН ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!
МОЖЕ ДА ОСТАВИМ САМО МЪЖКИТЕ!
УТРЕ ОРГАНИЗИРАМ ХАЙКА ЗА КОМАРИ, МОЛЯ ВСЕКИ ДА СИ НОСИ ОЦЕТ И ВЕСТНИК.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: гр. София, бул. "Христо Ботев" 55, тел: (02) 985 11 384
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))