Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
Г-н Матеев, като из целия форум пишем, че те са какви ли не, как все успяват, а ние тук все умни и все не можем да свършим за две пари работа? Все някой ни пречи? Не поддържам никой. Защо? Аз не вярвам на себе си та ще вярвам на разни други там. Но въпроса ми е ЗАЩО все не успяваме? Не може все да ги сочим с пръст и да викаме ТЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХА, ГЛЕДАЙ КОЛКО СА, КАКВИ СА, СТАРИ, ПЕНСИОНЕРИ И РЕД ГЛУПОСТИ, а все пред нас и то не с крачка ами вече и с година, както цитираш по горе. Мисля, че е време това сочене да се преустанови и да се заработи. Иначе всичко заминава в кофата и накрая май ще излезна прав, че нищо няма да се получи. А както всеки и аз искам да стане нещо в тази държавичка.
Много добре казано, но има една сентенция "Преди да поискаш нещо, помисли какво си дал". Повярвай много истина има в нея. Ако всеки чака един да направи нещо, то този един неминуемо ще се провали. Просто няма как да е друго яче. Ако всеки даде по малко от себе си, там където се смята за най-компетентен, там където има повече възможност, нещата ще се развият в друга посока. Когато дадох примера за нашето дружество, то беше да покажа, че нещата може да вървят, когато има голям екип, колкото и да ни са криви краставиците. Тогава дори няма значение, кой ще ръководи организацията, стига да се съобразява с мнението на мнозинството. Така и ти вместо да твориш негативни настроения, би било по-разумно да насочиш тази енергия в позитивна посока. Нали целта на всички ни е нещата да тръгнат в по-правилна посока и нещо хубаво да се случи в тази държава.