Всъщност аз влязох във форума за друго - да отправя покана към всички, които искат да участвуват при създаването на една нова ИСТИНСКА ПЧЕЛАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ да заповядат другата седмица в Габрово от Понеделник до Петък с преспиване и 20 часа работа дневно с цел ИЗМИСЛЯНЕ НА КОНЦЕПЦИЯ, ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ и УЧРЕДЯВАНЕ на новата организация.

Видях в анкетата че наистина има хора, които милеят за пчеларството, и са готови да жертват частица от себе си за общото благо. Е сега вече имат шанс да го направят. И за да не се получи Мишова работа с едногодишно безрезултатно мотане, аз реших да подходя по начина, по който винаги съм го правил - ЗАПРЕТНИ РЪКАВИ И САМ СИ СВЪРШИ СВЪРШИ РАБОТАТА, ако искаш да стане БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО.

Другата седмица до края ще има НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ създадена по такъв начин, щото да се хареса на ВСИЧКИ ПЧЕЛАРИ В БЪЛГАРИЯ, и ако някой все пак не пожелае да членува в нея, то това ще е от незаинтересованост или от злоба. Каня всеки един от вас, който пожелае, да дойде в Габрово и да стане част от измислянето и създаването на тази организация.

ПС: По-подробна информация ще публикувам в темата за НППО. Моля задавайте си въпросите там.