Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Какъв тип лидер на пчеларска организация желаете да бъдете?

Гласували
66. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Ръководител на НАЦИОНАЛНА пчеларска организация

1 1.52%
  • Член на управителния съвет на НАЦИОНАЛНА пчеларска организация

8 12.12%
  • Ръководител на ОБЛАСТНА пчеларска организация

2 3.03%
  • Член на управителния съвет на ОБЛАСТНА пчеларска организация

14 21.21%
  • Ръководител на ОБЩИНСКА пчеларска организация

4 6.06%
  • Член на управителния съвет на ОБЩИНСКА пчеларска организация

22 33.33%
  • Ръководител на МАЙКОПРОИЗВОДСТВЕНА организация

4 6.06%
  • Член на управителния съвет на МАЙКОПРОИЗВОДСТВЕНА организация

3 4.55%
  • Ръководител на ДРУГА организация (посочете в темата каква да е тя)

2 3.03%
  • Член на управителния съвет на ДРУГА организация (посочете в темата каква да е тя)

0 0%
  • Не желая да съм лидер и да ръководя, но искам да давам акъли

14 21.21%
  • Не ме интересуват организациите и няма да си мръдна пръста за тях

10 15.15%
Отговори на анкетата
Резултати от 1 до 10 от общо 35

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    15 000 лева на година е смешна заплата за един ИСТИНСКИ добре обучен мениджър, завършил вярното образование, и имащ опит в управленската работа. Бих казал, че тази сума трябва да се увеличи поне 4-5 пъти и пак за такива пари ще намерим ПОСРЕДСТВЕН МЕНИДЖЪР. А ако не знаете истинските западни мениджъри наистина струват по 15 000, но не лева, а долара, и не на година, а на месец. Знам го защото сме наемали такива. И извън заплатата естествено има и пакет от екстри - безплатни самолетни билети в първа класа, безплатна годишна почивка, безплатен апартамент поне 100-120 квадрата, в който да живее, безплатна лимузина клас Audi S8 с шофьор и возене където си пожелае и когато си пожелае, ненамеса в решенията му и действията му и т.н. и т.н.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Всъщност аз влязох във форума за друго - да отправя покана към всички, които искат да участвуват при създаването на една нова ИСТИНСКА ПЧЕЛАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ да заповядат другата седмица в Габрово от Понеделник до Петък с преспиване и 20 часа работа дневно с цел ИЗМИСЛЯНЕ НА КОНЦЕПЦИЯ, ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ и УЧРЕДЯВАНЕ на новата организация.

Видях в анкетата че наистина има хора, които милеят за пчеларството, и са готови да жертват частица от себе си за общото благо. Е сега вече имат шанс да го направят. И за да не се получи Мишова работа с едногодишно безрезултатно мотане, аз реших да подходя по начина, по който винаги съм го правил - ЗАПРЕТНИ РЪКАВИ И САМ СИ СВЪРШИ СВЪРШИ РАБОТАТА, ако искаш да стане БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО.

Другата седмица до края ще има НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ създадена по такъв начин, щото да се хареса на ВСИЧКИ ПЧЕЛАРИ В БЪЛГАРИЯ, и ако някой все пак не пожелае да членува в нея, то това ще е от незаинтересованост или от злоба. Каня всеки един от вас, който пожелае, да дойде в Габрово и да стане част от измислянето и създаването на тази организация.

ПС: По-подробна информация ще публикувам в темата за НППО. Моля задавайте си въпросите там.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Всъщност аз влязох във форума за друго - да отправя покана към всички, които искат да участвуват при създаването на една нова ИСТИНСКА ПЧЕЛАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ да заповядат другата седмица в Габрово от Понеделник до Петък с преспиване и 20 часа работа дневно с цел ИЗМИСЛЯНЕ НА КОНЦЕПЦИЯ, ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ и УЧРЕДЯВАНЕ на новата организация.

Видях в анкетата че наистина има хора, които милеят за пчеларството, и са готови да жертват частица от себе си за общото благо. Е сега вече имат шанс да го направят. И за да не се получи Мишова работа с едногодишно безрезултатно мотане, аз реших да подходя по начина, по който винаги съм го правил - ЗАПРЕТНИ РЪКАВИ И САМ СИ СВЪРШИ СВЪРШИ РАБОТАТА, ако искаш да стане БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО.

Другата седмица до края ще има НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ създадена по такъв начин, щото да се хареса на ВСИЧКИ ПЧЕЛАРИ В БЪЛГАРИЯ, и ако някой все пак не пожелае да членува в нея, то това ще е от незаинтересованост или от злоба. Каня всеки един от вас, който пожелае, да дойде в Габрово и да стане част от измислянето и създаването на тази организация.

ПС: По-подробна информация ще публикувам в темата за НППО. Моля задавайте си въпросите там.
    БРАВО! НЯМАМ КАКВО ДРУГО ДА КАЖА!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    15 000 лева на година е смешна заплата за един ИСТИНСКИ добре обучен мениджър, завършил вярното образование, и имащ опит в управленската работа. Бих казал, че тази сума трябва да се увеличи поне 4-5 пъти и пак за такива пари ще намерим ПОСРЕДСТВЕН МЕНИДЖЪР. А ако не знаете истинските западни мениджъри наистина струват по 15 000, но не лева, а долара, и не на година, а на месец. Знам го защото сме наемали такива. И извън заплатата естествено има и пакет от екстри - безплатни самолетни билети в първа класа, безплатна годишна почивка, безплатен апартамент поне 100-120 квадрата, в който да живее, безплатна лимузина клас Audi S8 с шофьор и возене където си пожелае и когато си пожелае, ненамеса в решенията му и действията му и т.н. и т.н.
    15000 е сума която може да се намери, ако бях казал колко е заплатата на приятел в аграрния сектор ще ме замерят с камъни .
    Нали се сещаш, че ако се провали никога не би бил нает от друг и каква отговорност носи.
    А при нашия случай като знаем какви резултати имат предишните каква отговорност...к'ви 5 лева.
    То не виждам как човек би се справил по-зле от старите. Трябва да е пиян, надрусан и със сериозно психическо заболяване.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    То не виждам как човек би се справил по-зле от старите. Трябва да е пиян, надрусан и със сериозно психическо заболяване.
    Може и още как. Проблема е как ще се пребори с чиновническото безхаберие и другите практики, известни и неизвестни. Всичко опира до едни много пари. В българската политика е всичко струва много пари.Депутата пита първо колко ще платите, а след това какво искате.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Може и още как. Проблема е как ще се пребори с чиновническото безхаберие и другите практики, известни и неизвестни. Всичко опира до едни много пари. В българската политика е всичко струва много пари.Депутата пита първо колко ще платите, а след това какво искате.
    Г-н Бонев, това не е само при нас, то си е хронично заболяване с остра парична недостатъчност.
    В общината има бутони дали си доволен от обслужването и като ти писне да те мотат има бутон корупция 100% ефективност, служителките летят по коридорите, а не ти да се влачиш от гише на гише.
    Че човек трябва да знае кои "бутони" да натиска в живота.
    Имам надежда, че ще стане работата, а лесното е само по гръб и на маса.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    На мен ли го казваш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •