Аз си имам глава на раменете, на която имам доверие, и тя много рядко ме е подвеждала в този живот............. И моля ти се, престани да спамиш темите с всякакви там подмятания и личностни заяждания. Ако имаш информация по темата - споделяй я, ако не - трай си. Погледни си последните 10 мнения - НУЛА БИТА ИНФОРМАЦИЯ - всичките от първото до последното са безсмислени подмятания на личностна основа.
Цитирам:
-Руснаците го набутаха сиропа през август, а Вие го бутате през октомври. Дано успеете да набутате 13-14 литра.......................................
-И защо във всички теми - ще го видят и в една?
-Никой не ти се нахвърля, а просто като кажеш нещо дръж на него, а не се извъртай.
-Приятелю, просто нищо не ми обясняваш, а и мисля, че това малко трудно ще ти се отдаде.
-Ти на подхранването със захарен сироп, наука ли му казваш.
-Не вчера, не утре. Всеки ден.
-Хаха. Браво.
-Абе и аз си помислих нещо, но не беше за ЕФИРА.
-В едно нещо позна - да, на Вие съм със захарния сироп. Аз произвеждам МЕД, а не крушова чорба.
-Да, ще ги прочета тез* неща, но мисля, че няма да открия нещо ново, което да ме изненада кой знае колко. Скутелаторе, все пак различавам пчела от врабче.
Може и да си прав и тогава ще ти се извиня. Ако обаче семействата ми оцелеят на 90% - ти ще имаш ли доблеста публично да ми се извиниш?
Засега си поемам риска с експеримент в много големи мащаби, а аз по принцип много трудно правя необмислени крачки и много рядко греша във взетите от мене решения. И ..... не ме е страх да вземам авангардни решения против наслоеното в мнозинството мислене, ако тези решения почиват на добро проучване и здрава логика. Точно такъв тип решения ми помагат да направя нещо повече от останалите...........
Ха-ха...... предполагам вече разбра, че напролет ще разфасовам на отводки всичките си семейства непосредствено преди акациевата паша. Ха сега започвай да ме оплюваш, че кукувица ми е изпила акъла........
Аз не виждам някой да казва ,че процента на загинали семейства ще е голям обаче има вероятност да се забави развитието напролет защото тези зимни пчели ще умрат по рано и ще отгледат по малко пчели напролет и ще има критичен момент при смяната на зимните ,а с това ще се забави и правенето на ранни отводки разбира се при много семейства винаги има възможност да се реагира най проблемни ще са направените късни отводки.Независимо дали са на 3 рамки важната е храната мисля ,че всички го знаят.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))