Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
Е па чукането по дупето е задължително! То това е проста физика, дет вика г-н Матеев, и там истината е само една! Едно време ревизорите на гарата обикаляха с едни дълги чукчета да пробват колоосите на жп състава, твойто гърне ако не звънти кат джанта на влак направо го даваш на стопанката да слага мушката вътре хаха. Гювеча и гърнето трябва да са гледжосани /абе грънчарски емайл/ отвътре и никаква обработка не им трябва. Само внимаваш да не ги подлагаш на резки температурни колебания и ако се пазят от удар са вечни. Снимки на гозби и на кухненски инвентар нямам, щот не съм си и помислял че ще се хваля с готвене, то това да не е като с пчелите.
хАХАХХАХАхахХАХхахаха
Във Велико Търново май бяха останали майстори, че то си е умиращ занаят.
Печенето на изделието си е 90% от майсторлъка и трябва хем да е твърдо хем да не е загоряло.
А боба 24часа киснене във вода, че излизат екстрите
jordanov хайде ся обясни как се пали черна печка