Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
Абе толкова мноооогооо майстори се навъдиха вече,че преди да се довериш на даден майстор се кръстиш 1000 пъти и се надяваш да не ти се напукат кошеринките на десетия ден.Не напразно пуснах нова тема за тези производители на кошери да може всеки да напиши доволен или не от даден майстор,че заради тези програми всеки втори стана производител на кошери!!!
Кирил от къде е този твой приятел?
От Добрич е .
Да лошто е , че днешно време всеки ги разбира нещата докато ти вземе паричките , и след това започват главоболията.
Ако ви покажа снимки на старите си кошери ще се хванете за главата - напукани отвсякаде , и то стари стари на по 5 години , в същото време имам подарени ветерани на по 40г. - е не зная от каква дървесина са изработени ама , не са мръднали.
За мен е добре , че познат човек ми прави рамките и магазините на този етап , ако имам някакви изисквания си ги казвам и той се съобразява, в същото време си подбира и много добре материалите - днеска сковах всички 280 рамки които ми направи на 4 летви всичко на всичко да съм намерил чеп и той е много малък.
Няма да забравя от първо начало си бях поръчал 50 броя рамки от Стара Загора не помня точно производителя , но като ги получих се хванах за главата :Дървесината бе пълна помия - мокра , чепове навсякъде и летвите както бяха мокри голяма част от тях имаха дъгообразна форма - отказах ги в Еконт на момента.