@scutellator Ако меда се изследва за ГМО, то забраняваме всички такива култури и проблема е решен.
Земята на тази наша чудна държава може да изхранва 3-4 пъти повече население със сигурност.
Нямаме нужда от ГМО.Да му мислят ЕС,САЩ и Африка.
Аз съм казвал и преди, че правим компромис с природата, но с ГМО няма защо да го правим.
Няма я изгодата от ГМО.
АКО ИМА ХОРА МИСЛЕЩИ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ С ГМО, ТО СА В ГОЛЯМА ГРЕШКА.
Това никога ама никога ама...никога няма да се случи.
В дългосрочен план е невъзможно да стане поради много причини.
Преподаваше ми един от хората работили над проектите Дунав мост 2 и АЕЦ Белене.
Че докато си пием кафето си говорим и ми дадоха много доводи защо проекта трябва да се случи и защо се пречи.
Ако тук има хора знаещи колко години са се водили преговори с Румъния къде да бъде моста, да ме прощават, но масата няма и идея за какво става дума.
Дали при Черно Море,Русе или на Видин, истината е много различна от това, което бълват по телевизията.
Преговорите са запознали през 70-те години и е било адска битка със заплахи, санкции, политически натиск и т.н
И всичките "борци за демокрация" са били на страната на Румъния.
АЕЦ Белене е битката която губим, защото преговорите се водят от "борци за демокрация".
Много добре трябва да си помислят хората дали след 10-20-30 години България няма да има нужда от повече мощност.
Вижте си сметките за тока след зимата и пак ще говорим.
А защо е висока цената на тока може да питате Агент БУДА.
Няма как да гледаш 10 дни напред и да правиш политика за след 20 години.
Вижте първата прогноза или план изготвен от Българско правителство след 89-та и ще ви стане лошо.
След 89-та "борците за демокрация" казват, че България вече НЕ е планова икономика и НЕ трябва да се правят планове. Резулта - Честит глад 96-97
Това човек със завършен 6-ти клас ще го накара да се замисли. "На тези нещо не им е наред!"
Че това е политиката и до днес...прави се нещо за да отчетем дейност.
Когато ЕС и МВФ ни "посети" въпрос номер 1 беше "КЪДЕ СА ВИ ПЛАНОВЕТЕ, КЪДЕ ВИ Е СТРАТЕГИЯТА?!?!"
Ако България отвори вратите си широко за ГМО това ще бъде най-голямата грешка правена някога.
Запиши ми думите и след години на по бира ще видим дали съм бил прав.
Аз гледам първо финансовата страна на проблема и чак след това всичко друго.
И не ми излизат сметките както и да ги правя.
Има само един вариант и той е абсурден в близките години.
България става супер сила и закупува Монсанто.
Високо ценя мнението ти, но мисля, че в случая грешиш.