Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 193

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    24.01.2014
    Пчеларски район
    ХАСКОВО
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Понеже в тоя раздел, в лавината от теми вече почнаха да се пишат всякакви глупости и безумия, да бодна тука тоя линк
    http://www.farmer-bg.com/7544-FAKTOR...ARHU-MEDOSBORA
    Колегата Hinap го пусна навремето в темата за статиите. Който иска да чете, може и само за информация, може и да не се съобразявате с написаното, но пък за малко размисъл... Статията мисля беше в две части, който търси ще намери.
    След като те дразнят "глупостите" на новаците "като мен", не влизай в тази тема........... ходи при "печените". А тези глупости остави на сърцатите пчелари, които искат да помогнат на "глупаци" като мен !!!!!!!!!!!!!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от m2m2m Виж публикацията
    След като те дразнят "глупостите" на новаците "като мен", не влизай в тази тема........... ходи при "печените". А тези глупости остави на сърцатите пчелари, които искат да помогнат на "глупаци" като мен !!!!!!!!!!!!!!!
    Колега m2m2m, не адвокатствам на колегата Йорданов,но смятам че коментара ти е напълно излишен и лишен от смисъл на фона на трите ти мнения.Ако си имал кофти ден,не това е начина.Айде със здраве.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •