Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 193

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Аз споделям всичко напълно безплатно и това дали някои ще се възползва си зависи от него аз по същия начин се радвам ,че колеги споделят това, което знаят защото аз също се възползвам от техните знания .Това ,че има желаещи да станат пчелари и отварят нови теми и задават многократно едни и същи въпроси изобщо не е редно нека първо прочетат няколко книги и темите за начинаещи тук в форума и тогава да питат защото когато не знаеш азбуката няма как да започнеш да четеш и пишеш.Аз принципно помагам на колега само, когато се уверя че е сериозен и се е потрудил ,а не да чака на готово, не е нужно само желание а много труд.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Невена, Поздрави! Аз, естествено, ти разбрах поста още от първия ред, само не знам, дали щото съм от "редовните мозъци" или щот съм от почетните автори по посрещането? За милото - сме мили щот сме зазимили, ама стой та гледай напролет като цъфне новобранец и какво го чака. Нали си ме включила в комисията по приемането на курсистите?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Потребител
    Регистриран
    23.04.2014
    Пчеларски район
    Батак
    Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
    Аз споделям всичко напълно безплатно и това дали някои ще се възползва си зависи от него аз по същия начин се радвам ,че колеги споделят това, което знаят защото аз също се възползвам от техните знания .Това ,че има желаещи да станат пчелари и отварят нови теми и задават многократно едни и същи въпроси изобщо не е редно нека първо прочетат няколко книги и темите за начинаещи тук в форума и тогава да питат защото когато не знаеш азбуката няма как да започнеш да четеш и пишеш.Аз принципно помагам на колега само, когато се уверя че е сериозен и се е потрудил ,а не да чака на готово, не е нужно само желание а много труд.
    Разглеждах профила на начинаещ пчелар (след поставен от него въпрос) - регистрирал се с опит в пчеларството - 20 години, брой кошери - 20.
    Чудех се!? лъже ли в профила си или наистина е начинаещ с 20 годишен пчеларски опит. Смятам,за непочтено да лъжеш хората, най-малко от които очакваш нещо.
    И двете неща сметнах за неверни, но и верни да бяха ...........какво да отговориш на начинаещ пчелар с 20 годишен пчеларски опит?
    Просто загуба на време!?!
    Та затова пуснах настоящата обява. Хора съвсем сериозна съм!

Ако съм пропуснала да благодаря на някого за оказана ми помощ и съдействие БЛАГОДАРЯ ВИ

P.s Колегата, когото коментирам, ако четейки този пост се пoзнае да не се сърди на мен.

Потребител
    Регистриран
    23.04.2014
    Пчеларски район
    Батак
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Невена, Поздрави! Аз, естествено, ти разбрах поста още от първия ред, само не знам, дали щото съм от "редовните мозъци" или щот съм от почетните автори по посрещането? За милото - сме мили щот сме зазимили, ама стой та гледай напролет като цъфне новобранец и какво го чака. Нали си ме включила в комисията по приемането на курсистите?
    Г- н Jordanov, не сте в комисията, Вие ще подписвате сертификатите!

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Аз пък вярвам че има много от диктуващите насоката на развитие на пчеларството в световен мащаб, които биха се съгласили да им работиш цяло лято без пари срещу 10 000 евро

Това го заявявам съвсем сериозно и без капка ирония.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Какво ти опресняване. Аз като чета какви са "модерните" концепции в пчеларството, си давам сметка, че съм поне век назад. Явно съм си губил времето да чета за биологията и физиолигията на пчелите, а трябвало да уча математика и информационни технологии. Определено не съм в час, дано поне да не повтарям.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Защо ти е да си даваш парите за пчеларски курсове, на които едва ли ще те научат на нещо ново? Всичко за "модерните" технологии можеш да научиш от форума, при това напълно безплатно...
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    На мен форума явно няма да ми е достатъчен , имайки предвид ,че го чета от 2-3 г.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    В такъв случай по-добре се запиши на курс по математика!
    Решаването на интегрални уравнения и задачи от теорията на НЕвероятностите помага за по-доброто разбиране на пчеларството.
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от FVCVS CAESAR Виж публикацията
    Защо ти е да си даваш парите за пчеларски курсове, на които едва ли ще те научат на нещо ново? Всичко за "модерните" технологии можеш да научиш от форума, при това напълно безплатно...
    Едно е да четеш приключенски романи за алпинисти в Хималаите, друго е сам да участваш в такава експедиция и да видиш с очите си как се изкачва Еверест.

Знам че всеки го е гледал, но аз да си го пусна пак. Ето какво е било преди 30 години:
    https://www.youtube.com/watch?v=viCTorVEXho

Всеки касапин в животинска кланица, който си мисли че вече е изучил всичко необходимо според него за да може да извършва и операции над хора, никога няма да стане хирург.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •