Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 24

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Има едно предаване по Discovery - ТЕОРИЯ НА ГЛУПОСТА. Всяка сряда мисля че от 20.55. Това е любимото ми предаване. Започнете да го гледате и ще осъзнаете колко безгранична и колко масова е човешката глупост....... Това с начинаещите пчелари и със смелите експериментатори като мене е просто едно нищо на фона на кадрите в това предаване...............

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Добро утро значи вчера ги обединих като майката от отводката я сложих в клетка натърках кошера с маточина и напръсках пчелите с пророй миризмата да им е същата ,сложих и преградна дъска,но не плътна след няколко часа видях че майката е освободена от клетката.Днес ще я потърся да се убедя,че е жива.
    Колеги да съгласен съм с вас,че това семейство може да се развие с придаване на майка едва сме юни месец,но това ги правя,защото празните кошери ми превършиха, поръчах си нови ама ще са ми готови след 20 юни:-)

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Отворих кошера и видях майката на едната рамка това ми бе достатъчно да махна преградната дъска да го затворя да му налея сиропче със стартовит и да го оставя да си работи:-)

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •