Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 506

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Ако купите майки от scutellator нямате нужда от отопление. Кошерите ДБ 10 с негови майки са готови за магазини/утре ще ги слагам/ без стесняване и с отворени дъна цяла зима. Отвора е 20 на 20 см.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Ако купите майки от scutellator нямате нужда от отопление. Кошерите ДБ 10 с негови майки са готови за магазини/утре ще ги слагам/ без стесняване и с отворени дъна цяла зима. Отвора е 20 на 20 см.
    И какво ще правим ако скутелатора спре да продава майки на есен и зимата ни споходят студове като американските тази година?
    Това в рамките на шегата, иначе с тебе съм съгласен просто ни кефи да бъзикаме кошерите.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград

Smile

Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    И какво ще правим ако скутелатора спре да продава майки на есен и зимата ни споходят студове като американските тази година?
    Това в рамките на шегата, иначе с тебе съм съгласен просто ни кефи да бъзикаме кошерите.
    Вашата е лесна, разбирате от електроника и ще я вкарате в кошерите- ами аз като съм казанджия как да съчетая ракията с пчелите. Трябва да ми измислите едно устройство да мога вечер да ги черпя по 100-200 гр.ракия, ако са си свършили добре работата

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •