Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 54

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Въобще, какво толкова има в този кошер ,освен да мачкаш пчелите докато вадиш рамката.В България не е толкова суров климата , че да се барикадират така пчелите.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Наблюдател
    Регистриран
    26.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Въобще, какво толкова има в този кошер ,освен да мачкаш пчелите докато вадиш рамката.В България не е толкова суров климата , че да се барикадират така пчелите.
    измислил съм как да не мачкам пчелите (и подозирам, че не само аз) , а при средна зимна смъртност 25-30% при позпознатите ми пчелари през последните години (без тази зима) , ми се ще да не се притеснявам всяка зима : )

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от Владислав Виж публикацията
    измислил съм как да не мачкам пчелите (и подозирам, че не само аз) , а при средна зимна смъртност 25-30% при позпознатите ми пчелари през последните години (без тази зима) , ми се ще да не се притеснявам всяка зима : )
    За смъртност 30% последният виновник е кошера. За 12 години имам 3 умрели кошера от глад, но от акар и нозема са в проценти. Ако си държиш пчелите здрави и силни и по дърветата ще зимуват.

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    С малка модификација на магазина, може с този кошер да се пчелари с две мајки.
    медо приносите са много по добри.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •