Колега не говоря за съхранение, вземаш и употребяваш на момента.
За съхранение може ли без сушене направо във фризера, както гледах на едно клипче се обяснява?
Колега не говоря за съхранение, вземаш и употребяваш на момента.
За съхранение може ли без сушене направо във фризера, както гледах на едно клипче се обяснява?
"Човек е щастлив, когато е отпратил миналото, забравил злобата, не чака от никой нищо...
"Човек е щастлив, когато е отпратил миналото, забравил злобата, не чака от никой нищо...
Добитият миналата година прашец, съхранявам във фризер.За сега ми е малко и е за лична консумация.Слагам по 100 грама в килограм мед, като въртя буркана всеки ден.Остава съвсем малко, който не се е разтворил и накрая го разбърквам.Докато изконсумирам готовия килограм с прашеца, следващия е зареден и се разтваря.Извадения от фричера прашец си е в перфектно състояние.Понеже не е сушен и си има влага, сместа мед-прашец, става малко по редичка, но не е проблем, защото количеството не е голямо и го консумирам за кратко време.
Тази година се надявам добива да е по голям и вече се подготвям да го суша.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
Атанас Буров
От къде мога да си закупя вътрешен или външен прашецоуловите с размер на дупките 5.1мм? Прегледах много сайтове, но или не пише размера на дупките или просто нямат. Може ли някой да ми даде някой сайт да си поръчам няколко?
Виж тука и на следващата страница 12-13...
http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=904&page=12
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))