Ами това вече се случи на вчерашната среща в Плевен - Наистина няколко от вождовете се изказаха и си направиха самокритика от типа "Много се старах през годините, но сега осъзнавам, че не съм успял да направя кой-знае колко." Също така и в първоначалното изказване на Мишо Михайлов имаше елементи на разграничаване от Ганчо и от доцента, както и предложения за бъдещите гласувания да стават така, щото гласа на всеки да тежи толкова, колкото пчелари има зад него. Това беше и моето виждане, както и в тази насока бяха предварителните разговори, които водихме на входа на заседателната зала с няколко човека. В тази насока бяха и доста от изказванията на различни други колеги. Може би това е начина да ограничим властта на Ганчо и доцента - нека да си присъствуват в каквито си искат организации и работни групи, но гласа им да тежи много малко, защото зад тях не стои почти никой.
Колкото до Ганчо и доцента - още в самото начало на заседанието те обявиха, че не желаят да присъствуват на този цирк, и станаха и напуснаха залата. Причина за това беше и колегата Bee Varna, който се представи доста нервно и емоционално. Наистина в началото той създаде цирк, с който настрои цялата зала против себе си, включая и хората, които го поддържаха. Дори за момент си помислих, че той е истинския платен провокатор. Буквално се опита да провали заседанието, като се намесваше на микрофона, непрекъснато прекъсваше Михайлов, сърдеше се - а бе голямо шоу. Стигна се до там всички от залата да започнат да му крещят. Много излишни емоции, но това беше класифицирано от Ганчо като цирк (което си беше самата истина) и той напусна залата. Аз лично си мисля, че просто Ганчо си търсеше повод за напускане, и щеше да го направи със или без Bee Varna.
Така или иначе аз не си спомням всичко до последната дума, но има записано видео, което ще бъде качено в You Tube - от мене докато ми свърши батерията на GSM-a и още от един колега, който не го познавам, но който успя да запише всичко на 100%.