Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 125

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Вчера в Плевен лично се срещнах с Кисов и с брат му. Тяхната версия е, че мненията са писани от служител на тяхната фирма, с който те са влезли в някакъв конфликт. Това не ни засяга и не е наша работа. Според Кисов в написаните мнения има издадена някаква важна вътрешнофирменна информация, и всъщност това е било основанието да поиска изтриването на постингите. Самият Кисов вероятно не ги е прочел всичките, защото ми поиска да ги извадя от архива и да му ги пратя. Аз му обещах да го направя. Ако обаче се окаже, че няма никаква важна тайна, а това ще се разбере в следващите дни, тогава ще върна постингите в публичното пространство и само ще сменя името на автора, за да не се петни това на Кисов.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Вчера в Плевен лично се срещнах с Кисов и с брат му. Тяхната версия е, че мненията са писани от служител на тяхната фирма, с който те са влезли в някакъв конфликт. Според Кисов в написаните мнения има издадена някаква важна вътрешнофирменна информация, и всъщност това е било основанието да поиска изтриването на постингите. Ако обаче се окаже, че няма никаква важна тайна, а това ще се разбере в следващите дни, тогава ще върна постингите в публичното пространство и само ще сменя името на автора, за да не се петни това на Кисов.

Дори и да има такава, нищо не пречи постовете да бъдат цензурирани и "фирмената тайна" да бъде отстранена.
    Ако пък става въпрос за преписки от документ, който по принцип не би трябвало да се разпространява, то щом самата информация не представлява "тайна", то не би трябвало да е проблем постовете да не бъдат изтривани.... Освен ако въпросния документ не е пълен със неверни (манипулирани) данни и публичното му разпространение би дало възможност за тяхното изобличаване.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Като ги четях (коментарите на "Кисьов") не видях неща от които можеха да бъдат квалифицирани като "Строго Секретно". Той "говореше" общи почти неща. Пък знам ли аз съм едим маняк пчелар.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •