Браво. Напипваш и тоя проблем. Нека тогава недоволството ни от третирането с препарати се превърне в санкция за тия които ползват забранени за пчелите препарати по време на цъфтежа, като директно наливане в кацата на пари за субсидирането ни. Аз ви казвам мили приятелчета, че колкото повече човъркаме проблемите, толкова по-правилно решение и единно мнение ще постигнем. Тогава когато изгладим всичко и си изберем истински водач за каузата ни, тогава ще пишем писмо до МЗХ и после...протест, но да им се изпоти задника. Къде са "научните работниици"? Мълчат, спотайват се, ближат гъзо..е на управляващите, които пък вземат рушвети статуквото да се запази и сто години робство. СТИГА! Не трябва да се протестира като нашите студенти и тия от София безцелно, а с каузи, които са вън от политиката, защото ние искаме да работим, но или меда да се заплаща по 3 евро за килограм на едро или и на нас да се дава директно плащане. Писал съм до канал1, до кого ли не. Ходих в СКАТ, но и там същата работа. Тогава на власт бяха тяхните от ГЕБР и ме бутнаха в девета глуха. Бойко Василев от Панорама ми отговори, че съм искал да стана известен. Точно това ми отговори. А аз му се помолих да ме покрие с чаршаф и да не ме вижда никой. На него обаче му е добре, защото си ходи "фръц насам-натам" и си получава 6000 лева заплата, за да кокетничи с властта. Иначе ще им спрат "пенсиите". Тоя Бареков е същия - тръгнал из цялата страна да разпитва хората, за да се нагласи и той на яслата и после запомнете, че нищо няма да направи.