на кумин, на открито и минаваш без хапчетата...
на кумин, на открито и минаваш без хапчетата...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Да ама отгоре мишките може да пикаят през мрежата върху тях докато обикалят в търсене на начин да се докопат до храната и после трябва да ги изхвърлиш, дори за претапяне не стават, че си остава заразата и много опасни болести от мишият пикоч
Досега знаех,че всички пчелни продукти са полезни,но не знаех,че и изпражненията на восъчния молец са лековити.https://www.youtube.com/watch?v=Dcmq6dwW1Lo
Колега,когато е готов с радост ще дойда да го видя.Но дали с магазините или само рамки на стойки? За икономия на място!Но по-важно е циркулацията на въздуха дали ще образува достатъчно мощно течение?
Едно помещение, около 20 квадрата от нулата да се направи - само материалите излизат към 2500 лв. Труда не го смятам.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Изолация в основата има ли ?
1998 година си направих като Гената само че 30 кв. м помещение отначало ми се виждаше доста голямо но с разсрастването на пчелина се оказа твърде малко. Казвам това понеже е добре преди да се направи такава инвестиция да се съобрази с намеренията ви колко кошери искате да достигнете. В момента помещението едва ми достига да покрия за 50 кошера инвентара. Останалото е в други 3 складови помещения и понякога е истинско неудобство да търсиш нещо.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))