Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4190

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Е какво да става. ПРи мен през една година точно това става, гоня ги по дърветата, въпреки че всякак съм пробвал .. Трябва да се разделят, май това е единствения вариант за моите 10ки дадан блат... Ще пробвам още някои методики, дето и Георги ми ги е писал... ))
    И аз съм с 10ки. Да ти кажа, ако не целя да правя отводки, демарирането се оказа най-добрия вариант, от това което съм пробвал.
    Меда се върти един път, в края на Юли, а в края на сезона, от едно семейство имаш 20 пл. пити...

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    И аз съм с 10ки. Да ти кажа, ако не целя да правя отводки, демарирането се оказа най-добрия вариант, от това което съм пробвал.
    Меда се върти един път, в края на Юли, а в края на сезона, от едно семейство имаш 20 пл. пити...
    Да де, ама ако искам да извадя акациев мед, как да стане ... Досега съм вадил един път доволно количество и много се радвам от тая работа .. ... И да те питам, днес беше голяма слана по нашия край, тези нацъфтелите джанки май им разказа играта. Не съм ходил още да гледам, при теб какво е положението ?

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Да де, ама ако искам да извадя акациев мед, как да стане ... Досега съм вадил един път доволно количество и много се радвам от тая работа .. ... И да те питам, днес беше голяма слана по нашия край, тези нацъфтелите джанки май им разказа играта. Не съм ходил още да гледам, при теб какво е положението ?
    -1, но сухо, слана нямаше.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    -1, но сухо, слана нямаше.

Ти в кой край си и кога си станал тая сутрин ?

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Ти в кой край си и кога си станал тая сутрин ?
    7 км. преди Севлиево, в посока Варна.
    В 5.30 си пия кафето всяка сутрин. Навици...

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    7 км. преди Севлиево, в посока Варна.
    В 5.30 си пия кафето всяка сутрин. Навици...

Много интересно, аз съм на 4 км от Плевен и то на високо и пак имаше много слана. Ти си предбалкана и нищо ... интересно

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Много интересно, аз съм на 4 км от Плевен и то на високо и пак имаше много слана. Ти си предбалкана и нищо ... интересно
    Не знам дали си пътувал насам, но аз съм в котловина, с отличителен микроклимат. Не рядко, когато в близките райони е топло, при мен е студено и обратното. Спомням си зимата на 2004-2005г. в Кнежа, ако не се лъжа, бе измерена t* -31 гр., тук беше-36...
    А есен падат мъгли и само на 10-ина км., към Малиново е "друга България ", слънце, топло...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •