Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    и на Марс.
    А промяната на условията на живота на пч. семейство в частност, започва още с принуждаването му да живее в разборния кошер.
    ..
    Ванкооооо,пчелите са преживели не една и две цивилизации.И нашата ще преживеят.....
    А как са преживели!!!!!!!
    Постояна адаптация..

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    АЗ следя какво се случва в градината ни. За първи път откакто съм роден градушката унищожи реколтата от грозде изцяло. Другите неша също. Но това дори не е проблема. Тази година изсъхнаха доста дървета и започна доста преди градушката проблемите с тях. Гледам и сушите и жегите зимата по плевен. ПРеди повече от 20 години имаше здрави зими със сняг . Сега нито вали нито има студ. Малко сняг я за ден два за цялата година. . И заболяванията в градината нарастват и вредителите все по-упорити.

Не знам дали ви писах за комарите. Тази година ги нямаше. Но за сметка на това са изцяло тигрови комари, които нито ги чуваш, а ги виждаш чак като са изпили сума му и кръв. Някои от пръскалките дори не им влияят. Нашите комари ще се молим да ги има след време.
    Дано не съм прав, обаче тази година в нашия район има масово разпространение на тигровите.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ванкооооо,пчелите са преживели не една и две цивилизации.И нашата ще преживеят.....
    Постояна адаптация..
    Кой знае?! Нещата последните години се случват,... абе каруцата изпреварва коня.
    Я виж, само преди 33-34г. майка ми, като направех някоя беля, ме наказваше да коленича на царевични зърна... Право или криво, направи що годе човек от мен. Пък сега...синтетична утроба, родител1, родител2, безполови деца, които като навършат пълнолетие да си определят пола...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Кой знае?! Нещата последните години се случват,... абе каруцата изпреварва коня.
    Я виж, само преди 33-34г. майка ми, като направех някоя беля, ме наказваше да коленича на царевични зърна... Право или криво, направи що годе човек от мен. Пък сега...синтетична утроба, родител1, родител2, безполови деца, които като навършат пълнолетие да си определят пола...

,,които като навършат пълнолетие да си определят пола,, това не е баш така по-скоро обратното

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ,,които като навършат пълнолетие да си определят пола,, това не е баш така по-скоро обратното
    https://btvnovinite.bg/predavania/ta...a-i-imeto.html

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Имах в пред вид, че целта е преди пълнолетие. Даже имало блокери на пубертета.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Постояна адаптация..
    Мастер с цялото ми уважение как точно са преживели само можем да гадаем нямаме идея дали атлантите и лемурийците са хранили пчелите с чукундур.
    Не , че нещо лошо има в шикера ама в дозата му е майката да им не преразвием жлезите

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Мастер с цялото ми уважение как точно са преживели само можем да гадаем нямаме идея дали атлантите и лемурийците са хранили пчелите с чукундур.
    Не , че нещо лошо има в шикера ама в дозата му е майката да им не преразвием жлезите
    Гоша,тогава пчелите не правеха мед,не събираха прашец и прополис-канибалстваха

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Гоше ти като най-начетен имаш ли представа как кръщават астероидите.
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от seto4e Виж публикацията
    Гоше ти като най-начетен имаш ли представа как кръщават астероидите.
    Нямам си и на идея! Как?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •