Сега ходих и взех 48 буркана и 70 капачки = 55 лева) ..
... Добре ли е ? Ако трябва да напълня всичкия мед от тази година, ми трябват сигурно над 100 буркана. Имам мед и от миналата и от по-миналата година
. Затова се чудя дали да започна да слагам част от него в тенекии. Това е причината. Да не го складирам в буркани а в тенекии поне.
Не ми се мисли догодина с тези 13 кошера какво ще стане. Те семействата като не роят и са в нормално състояние ми дават по 2 магазина слънчоглед задължително + 1 магазин с акация.
Ами на кой да го продам ? Аз писах миналата година на 1-2 места, ама явно никой не иска мед и си го държа. Разбирам за подкупите, ама не ми се налага и дано така да бъде. А относно манастири или на някой който му трябва с удоволствие бих го дарил. Но просто не знам такива.
Карай да върви, явно някъде нещо бъркам, ама никой не казва какво точно
.. Само не казвайте отново "всеки сам трябва да извърви пчеларския си път"
.. За какво трябва да си троша главата като вие може да ми помогнете със съвети
и да бъдете така добри да ме предпазите от това да си строша главата. Правил съм го няколко пъти, включая и тазгодишното тежко счупване на крака от което още се оправям и още контузии и тн .
ч
Деликатен въпрос относно душата а за подкупа се изразих доста конкретно то е ясно , че с буркан мед де средно струва 10лв. няма как подкуп да направиш.Та относно изразните средства де използва човек трябва да се внимава , човек мед- подкуп, душа '-кенеф.Отиваш например при доктор върши работа даваш му два буркана мед, идва приятел върши ти малка услуга неще пари даваш му мед.Та с тези примери зависи от кой ъгъл погледнеш нещата та е ли дар или подкуп това
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))