Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Браво колега, аз по принуда пак се върнах. Днес ми излетяха два роя .. Единия понеже нашите не можаха да се оправят докато се прибера от София си беше заминал. А другия пак голям се опита да излети, но той сам се самонастани в подготвения кошер. Гледам акацията май и е станало нещо. Отводките и рояците почти не градят, започнах леко да ги подхранвам .. Тук следобедта без да има такава прогноза, мина нещо като буря за 15 минути се изля дъжд. и после слънцце и после пак дъжд. ...

В този ред на мисли да ви попитам, майките продължават да не се оплождат, просто няма никой.. Колко дни е толеранса предвид да трябва да напрая нещо ако не са се оплодили ? Иначе се надявам след днес и утре да станат нещата ...

Е да пусна и две видеа, не че не сте виждали .

https://drive.google.com/file/d/1BYA...usp=share_link

https://drive.google.com/file/d/1BvG...usp=share_link

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    В този ред на мисли да ви попитам, майките продължават да не се оплождат, просто няма никой.. Колко дни е толеранса предвид да трябва да напрая нещо ако не са се оплодили ? Иначе се надявам след днес и утре да станат нещата ...
    Тия дни е имало сериозно оплождане, но нали знаеш, че след оплождането идва и захранването. Трябват и няколко дена да пронесат след оплождането, така че може вече всико да е на ред. При мен няма също пронесли, но личи че има оплодени, по поведенето на пчелите и майката.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •