Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    само един въпрос имам към въпросния ютубър - откъде е разбрал така светкавично, тази свръхсекретна информация.

п.п. свободно време за художествена литература можеш да намериш, като спреш да си губиш времето със руZка пропаганда.
    „ откъде .................информация “ Аз немога да знам откъде черпи информация но бях изненадан когато една жена от БГ ми каза по телефона че не валяло дъжд защото американците пускали бомби да нямало облаци. Когато я попитах откъде има тази информация тя ми каза че на една нейна колежка мъжът и работел в държавна сигурност и той и бил казал. Предполагам че и този има познати в държавна сигурност.
    За мен и Путин и Зеленски .............Говорят едно а правят съвсем друго. За тази война не искам повече да говоря .Защото и малките деца вече разбраха .......
    За книгите мисля че всеки си има свое виждане .
    Пропусналнал съм да спомена че въпросните извънземни са казали че руснаците и те ще започнат да стрелят с обеднен уран.
    Явно не си чул че българското зърно залежава по складовете а на негово място вкарват украинско фуражно в БГ мелниците.За да подбият цените на нашите зърнопроизводители.
    Нали това бил предтекста на Путин да нападне Украйна защото старците в Сибир започнали масово да умират.И той решил да разбере каква е причината.
    А ти щом си от Велико Търново знаеш римските чешми.Чувал си за чешмата в Самоводене.Там водата извира дълбоко от недрата на земята и не е замърсена за разлика от Йовковската .вода която събира боклуците по поляните.А на вилните зони къде се вливат мъсотиите? Директно в язовира. Искам да кажа че хората не ядат всеки ден мед но всеки ден пият вода. Следователно водата се оказва по опасна за здравето на хората от меда.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ..За да подбият цените на нашите зърнопроизводители...
    Така се подбиват цените на най- силната гилдия и лоби в България. Всичко си го направиха зърнопроизводителите, никой не им е виновен и те са съвсем наясно с това, а като цяло "загубите" им на практика означават по- малка печалба, нищо драматично. Колкото да украинското зърно, то нищо не променя.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    Така се подбиват цените на най- силната гилдия и лоби в България. Всичко си го направиха зърнопроизводителите, никой не им е виновен и те са съвсем наясно с това, а като цяло "загубите" им на практика означават по- малка печалба, нищо драматично. Колкото да украинското зърно, то нищо не променя.
    АЗ не говоря за цените а за качеството на зърното. Някой по горе ми беше написал че си губя времето да гледам глупости. Да много глупости има в интернет пространството но между тях се прокрадват и някой истини. Някoй писаха че имало никакви лаборатории по украинската граница . А други написаха че това били фантасмагории на болни мозъци.Да но защо зпадняците ползват украинското зърно като фураж а не го консомират директно като нас българите ? Явно има нещо. И то се знае но не се говори в публичното пространство.
    Това за цената оня от Скат ТВ го казва в прав ред . Той казва следното. Всички в България са се насочили към зърнопроизводството.Да наистена добивите са огромни но килограма зърно струва стотинки. Или казано по накратко евтина продукция бедна държава. Мога да го обесня и по друг начин .По разбираем . Аз произвеждам автомобили ,Пчеларя произвежда мед.Минава някаква криза и двамата губим по 50 % от парите си. Пчеларя губи няколко стотин хиледи лева а аз губя няколко стотин милиона лева . Да обаче на пчларя му остават няколко стотин хиляди лева а на мен ми остават няколко стотин милиона лева.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 18.05.2023 в 00:05.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •