„ откъде .................информация “ Аз немога да знам откъде черпи информация но бях изненадан когато една жена от БГ ми каза по телефона че не валяло дъжд защото американците пускали бомби да нямало облаци. Когато я попитах откъде има тази информация тя ми каза че на една нейна колежка мъжът и работел в държавна сигурност и той и бил казал. Предполагам че и този има познати в държавна сигурност.
За мен и Путин и Зеленски .............Говорят едно а правят съвсем друго. За тази война не искам повече да говоря .Защото и малките деца вече разбраха .......
За книгите мисля че всеки си има свое виждане .
Пропусналнал съм да спомена че въпросните извънземни са казали че руснаците и те ще започнат да стрелят с обеднен уран.
Явно не си чул че българското зърно залежава по складовете а на негово място вкарват украинско фуражно в БГ мелниците.За да подбият цените на нашите зърнопроизводители.
Нали това бил предтекста на Путин да нападне Украйна защото старците в Сибир започнали масово да умират.И той решил да разбере каква е причината.
А ти щом си от Велико Търново знаеш римските чешми.Чувал си за чешмата в Самоводене.Там водата извира дълбоко от недрата на земята и не е замърсена за разлика от Йовковската .вода която събира боклуците по поляните.А на вилните зони къде се вливат мъсотиите? Директно в язовира. Искам да кажа че хората не ядат всеки ден мед но всеки ден пият вода. Следователно водата се оказва по опасна за здравето на хората от меда.

Цитат