Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 776 от 807 ПърваПърва ... 276676726766774775776777778786 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,751 до 7,760 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Този писател, в повечето случаи се опира на част от фактите и гради някакви теории пълни с конспиративни схеми, откровено нелепи. Непрекъснато повтаря четете, мислете и в същото време измислици бол. Добре "рисува', нали е писател. Изгледах някои неща. Е не става за анализатор! Твърде субективен и доста фантазия влага. Вероятно за някои е убедителен, но и Кашпировски беше ...

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    И той деца храни. Аз чета само техническа литература. Човек за да чете романи трябва да има много свободно време.
    Има и някой верни неща от това което казва. Така е ако имам облаги от някое правителство ще ги хваля и ще гласувам по „ съвест “ за тях.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Предполагам че не се досещаш какво съм искал да кажа по горе ?
    Ами с това извънземно, наистина е мистерия. Инак само украинците ли са заплаха, че могат да използват обеднен уран? т.е. от руZнаците нямали такава опасност? Доколкото помня, путин и медведев открито заплашиха, че ще използват ядрено оръжие около стотина пъти - от украинците сякаш нямам спомен да са отправяли такива закани.

Апропо, по- добре се тревожи какво качество е българското зърно, с което се храним - бидейки пчелар се предполага, че в някаква степен си наясно за какво тровене иде реч из нашето земеделие. Не ми се рови да ти покажа само във В. Търновско, за последните десетина години, колко пъти във вестник "Борба" съобщаваха за питейна вода замърсена с пестициди. Сега се сещам и за водата на Хасково, в която бяха намерили уран.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    само един въпрос имам към въпросния ютубър - откъде е разбрал така светкавично, тази свръхсекретна информация.

п.п. свободно време за художествена литература можеш да намериш, като спреш да си губиш времето със руZка пропаганда.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    Ами с това извънземно, наистина е мистерия. Инак само украинците ли са заплаха, че могат да използват обеднен уран? т.е. от руZнаците нямали такава опасност? Доколкото помня, путин и медведев открито заплашиха, че ще използват ядрено оръжие около стотина пъти - от украинците сякаш нямам спомен да са отправяли такива закани.

Апропо, по- добре се тревожи какво качество е българското зърно, с което се храним - бидейки пчелар се предполага, че в някаква степен си наясно за какво тровене иде реч из нашето земеделие. Не ми се рови да ти покажа само във В. Търновско, за последните десетина години, колко пъти във вестник "Борба" съобщаваха за питейна вода замърсена с пестициди. Сега се сещам и за водата на Хасково, в която бяха намерили уран.
    Малко преди да започне топурдията техния гури говори за възвръщане на ядрения статут на странаъа а едно е да се говори а друга да се действа кой използва снаряди с обеднен уран и какво точно означава обеднен, сърбите могат да кажат. А и до днес баш се не знае кой обстрелва запорожката АЕЦ.

П.П.Знаеш ли нещо интересно за пропагандата много хора днес не знаят кой е използвал ядрено оръжие дори и в Япония.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    само един въпрос имам към въпросния ютубър - откъде е разбрал така светкавично, тази свръхсекретна информация.

п.п. свободно време за художествена литература можеш да намериш, като спреш да си губиш времето със руZка пропаганда.
    „ откъде .................информация “ Аз немога да знам откъде черпи информация но бях изненадан когато една жена от БГ ми каза по телефона че не валяло дъжд защото американците пускали бомби да нямало облаци. Когато я попитах откъде има тази информация тя ми каза че на една нейна колежка мъжът и работел в държавна сигурност и той и бил казал. Предполагам че и този има познати в държавна сигурност.
    За мен и Путин и Зеленски .............Говорят едно а правят съвсем друго. За тази война не искам повече да говоря .Защото и малките деца вече разбраха .......
    За книгите мисля че всеки си има свое виждане .
    Пропусналнал съм да спомена че въпросните извънземни са казали че руснаците и те ще започнат да стрелят с обеднен уран.
    Явно не си чул че българското зърно залежава по складовете а на негово място вкарват украинско фуражно в БГ мелниците.За да подбият цените на нашите зърнопроизводители.
    Нали това бил предтекста на Путин да нападне Украйна защото старците в Сибир започнали масово да умират.И той решил да разбере каква е причината.
    А ти щом си от Велико Търново знаеш римските чешми.Чувал си за чешмата в Самоводене.Там водата извира дълбоко от недрата на земята и не е замърсена за разлика от Йовковската .вода която събира боклуците по поляните.А на вилните зони къде се вливат мъсотиите? Директно в язовира. Искам да кажа че хората не ядат всеки ден мед но всеки ден пият вода. Следователно водата се оказва по опасна за здравето на хората от меда.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Този писател, в повечето случаи се опира на част от фактите и гради някакви теории пълни с конспиративни схеми, откровено нелепи. Непрекъснато повтаря четете, мислете и в същото време измислици бол. Добре "рисува', нали е писател. Изгледах някои неща. Е не става за анализатор! Твърде субективен и доста фантазия влага. Вероятно за някои е убедителен, но и Кашпировски беше ...
    Знаеш ли че и на мен много не ми допада но за да разбереш горе долу как стоят нещата трябва да си запознат и с другата версия.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    ..За да подбият цените на нашите зърнопроизводители...
    Така се подбиват цените на най- силната гилдия и лоби в България. Всичко си го направиха зърнопроизводителите, никой не им е виновен и те са съвсем наясно с това, а като цяло "загубите" им на практика означават по- малка печалба, нищо драматично. Колкото да украинското зърно, то нищо не променя.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Така се подбиват цените на най- силната гилдия и лоби в България. Всичко си го направиха зърнопроизводителите, никой не им е виновен и те са съвсем наясно с това, а като цяло "загубите" им на практика означават по- малка печалба, нищо драматично. Колкото да украинското зърно, то нищо не променя.
    АЗ не говоря за цените а за качеството на зърното. Някой по горе ми беше написал че си губя времето да гледам глупости. Да много глупости има в интернет пространството но между тях се прокрадват и някой истини. Някoй писаха че имало никакви лаборатории по украинската граница . А други написаха че това били фантасмагории на болни мозъци.Да но защо зпадняците ползват украинското зърно като фураж а не го консомират директно като нас българите ? Явно има нещо. И то се знае но не се говори в публичното пространство.
    Това за цената оня от Скат ТВ го казва в прав ред . Той казва следното. Всички в България са се насочили към зърнопроизводството.Да наистена добивите са огромни но килограма зърно струва стотинки. Или казано по накратко евтина продукция бедна държава. Мога да го обесня и по друг начин .По разбираем . Аз произвеждам автомобили ,Пчеларя произвежда мед.Минава някаква криза и двамата губим по 50 % от парите си. Пчеларя губи няколко стотин хиледи лева а аз губя няколко стотин милиона лева . Да обаче на пчларя му остават няколко стотин хиляди лева а на мен ми остават няколко стотин милиона лева.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 18.05.2023 в 00:05.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Знаеш ли че и на мен много не ми допада но за да разбереш горе долу как стоят нещата трябва да си запознат и с другата версия.
    Здравей! Съгласен съм. Трябва и друга версия, но по възможност достоверна/официална. Така или иначе всички лъжат. "Думи през плета речени" съвсем не вършат работа. Запомнил съм нещо от далечните соц години. По време на Либийския конфликт, властите съобщиха, че либийците са отблъснали успешно всички американски атаки, благодарение на руските ЗРД. Е да, но очевидец ми каза, че още в началото на мястото на един от дивизионите край Триполи са останали само руини.Очевидеца ми е много близък приятел и по това време беше в Либия със семейството си. Тогава в Либия, както и в България е имало поделения с руски персонал. Странно, но са оцеляли само те. В либийските ЗРД и било тотал щета. По стечение на обстоятелствата служих, като оператор РС(насочвах ракетите по една от координатите) в ЗРД край София. Много от нещата си ги обясних. А когато, по мое време(1987г.), гръцки, натовски!!! Ф16 прелетя над София , стана ясно и на практика, как стоят нещата. И още един позор за прехвалената руска техника. Малък самолет кацна на Червения площад, без никой да знае от къде е дошъл. Спомняте ли си случая? Не бива да се опираме на "писателски" версии!!!

Страница 776 от 807 ПърваПърва ... 276676726766774775776777778786 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •