Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 39

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Не виждам добре какво има на снимките. Не е по-различно от кола на карбуратор с обикновен изпарител. Може да са допълнили симулатор за ламбда сондата. Реглаж на око се прави на ухо))
    Здравей, и аз нямам опит от тези технологии .От години не съм се занимавал с двъгатели. Оня от клипа каза че това смукателната тръба било някакъв датчик за вакум .
    Другото което стърчи на изпускателнире тръби предполагам че задейства автоматичния смукач. Защото сутрин когато запали оборотите са по високи .
    А това черното което прилича на предпазител не знам какво е ?
    Писах да ми пратят по ясни снимки.
    Колата се оказа че с компютър . Аз предполагах че като е толкова стара ще е без компютър .
    Когато бях при газажията той ми каза че газовите уредви са капризни от към токовите.
    Купих му чисто нов изпарител . Италиански . Електронен.
    Не знам ако му забия един обикновен карбуратор дали ще запали?
    Ползвам я като работна. Има теглич. И ремарке ще тегли.

Това е пълнеж.
    Аз следя едни клипове където си карат колите на вода. Попаднах на един който твърди че вече 7 години нямал резервоар и карал само на вода .
    Не знам до колко е вярно това нещо но доста такива клипове се появиха напоследък .Дори започнаха да предлагат и генератори за водород.

Този пост е редактиран от batipej4o; 15.01.2023 в 23:35.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •