Не знам но зпочнаха намаленията . След коледа изкарват палети пред магазина и раздават на хората .Който колкото иска . 0.30 р = 0.68 ст.
И скенери за самобслужване . А БГ има ли магазини на самобслужване на касите ?
Сканираш и слагаш в количката . Накрая го поднсяш към касата и само плащаш .Става много бързо. Там не съм виждал опашки.
Чудни хора са това българите ? Нямат пари да закупят една линейка а за целта събират капачки . В същото време подаряват оръжие за милиони ?
Тепърва ще чакаме новогодишни изненади .
Вчера разbрах защо хората се страхуват да дават мнения . Главния обвинител каза че щял да се самосезира и предави обвинение към някаква си организация за подбуждане към тероризъм ако не се лъжа. Браво на човека . Пази България .
Закона не ги задължава.
Един ден ако Путин почука на вратата ми ще му кажа да си ги взема тия нашите в Русия .
Един виц който показва как стоят нещата с БГ .
Двама си пишат във форум .
Единия пита другия : - Ти къде се загуби толкава време ?
Другия му отговаря : - Тук съм ами чаках баба ми да вземе пенсията че да плати интернета.
Според клипа 1.7 %
СГУЩЁНКА В СОТАХ‼️⬇️⬇️⬇️ #shorts#лайфхак#новинка - YouTube
Щото в наш село не видях.Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
През лятото бях качил едни снимки на една тиква .Въпросът ми беше има ли такива тикви в БГ ? Нямаше отговор. Когато се прибрах видях по пазарите огромни камари с такива тикви. Помислих си че са ми възприели питането като подигравка. Но когато си купих лютеница Олинеза разбрах защо има толкова тикви по пазарите . Вътре ивместо лютеница имаше каша от тиква. Явно доста хора се бяха набълбукали с тикви и се чудеха какво да ги правят . Едно момиченце беше седнало до една камара тикви да ги продава. Цъкаше си на телефона в очакване на поредната жертва. Докато обикалях в пазара не видях някой да си е купил тиква . Търговията не е за всеки .Както казал евреина . Ако взема повече от 12 процента на клиента той повече няма да влезе в магазина ми. Едно е да го произведеш а съвсем друго е да го продадеш. Ако това момиченце режеше тиквата на парчета щеше да продава. То нямаше вина. Вината е на търговеца на тикви. Добър производител на тикви но лош търговец . Аз имах такъв случай с един колега преди около 25 г. Закарах му ягодите на пазара и чакам да ги продаде че да се прибираме .Стоя и си мисля .Още нищо не е продал а слънцето вече си отива. На съседната маса един чичо и той продава ягоди. Сърдито мрънкаше.Ще се занимавам аз да му меря по 1 килограм .На шега написах на едно лисче 1 ягода 1 стотинка.И като тръгнаха ония деца да копуват ягоди . Остана само една касетка с най дребните ягоди.Така се отървах от тези ягоди.
Комисия по земеделие: Депутати искат спешно отваряне и корекция на Стратегическия план, пълен запис - YouTube
Ранние браки ортодоксальных евреев, древние традиции - YouTube
Казва че на ортодоксалните евреи религията им позволява момиченцата нвършили 13 години и 2 ден да всъпват в брак. Затова токлова при тях има толкова млади майки. Жената нямала никакви права в семейството. Всички решения се вземали от единствено от мъжете.
Тяхната религия досуш е като една друга а не мога да разбера защо толкова се мразят ? Те на практика не признават другите общности . За тях единствено те са хора. Останалите са втора ръка .
Слушам по БГ телевизия само за спасяването на евреите и кучета говорят. Така в останалата част от населението се вкарва чувство за малоценост.
В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))