Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ... и един литър краве мляко.Млякото не трябвало да се пресича....
    С каква масленост да е млякото, Батпейчо?

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    С каква масленост да е млякото, Батпейчо?
    Не знам но зпочнаха намаленията . След коледа изкарват палети пред магазина и раздават на хората .Който колкото иска . 0.30 р = 0.68 ст.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-12-20 22-44-23.png
Прегледи:      60
Размер:	762.4 KB
ID:	11823

И скенери за самобслужване . А БГ има ли магазини на самобслужване на касите ?

Име:	Снимка от 2022-12-20 22-39-12.png
Размер:	453.7 KB
ID:	11824

Сканираш и слагаш в количката . Накрая го поднсяш към касата и само плащаш .Става много бързо. Там не съм виждал опашки.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 21.12.2022 в 01:15.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Чудни хора са това българите ? Нямат пари да закупят една линейка а за целта събират капачки . В същото време подаряват оръжие за милиони ?
    Тепърва ще чакаме новогодишни изненади .

Вчера разbрах защо хората се страхуват да дават мнения . Главния обвинител каза че щял да се самосезира и предави обвинение към някаква си организация за подбуждане към тероризъм ако не се лъжа. Браво на човека . Пази България .
    Този пост е редактиран от batipej4o; 21.12.2022 в 02:08.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Чудни хора са това българите ? Нямат пари да закупят една линейка а за целта събират капачки . В същото време подаряват оръжие за милиони ?
    Това за оръжието е доста сериозна тема и нашите политици бяха длъжни да направят референдум по въпроса. Ама пусти страх...

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Закона не ги задължава.
    Един ден ако Путин почука на вратата ми ще му кажа да си ги взема тия нашите в Русия .

Един виц който показва как стоят нещата с БГ .
    Двама си пишат във форум .
    Единия пита другия : - Ти къде се загуби толкава време ?
    Другия му отговаря : - Тук съм ами чаках баба ми да вземе пенсията че да плати интернета.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не знам но зпочнаха намаленията . След коледа изкарват палети пред магазина и раздават на хората .Който колкото иска . 0.30 р = 0.68 ст.

Име:	Снимка от 2022-12-20 22-44-23.png
Размер:	762.4 KB
ID:	11823

И скенери за самобслужване . А БГ има ли магазини на самобслужване на касите ?

Име:	Снимка от 2022-12-20 22-39-12.png
Размер:	453.7 KB
ID:	11824

Сканираш и слагаш в количката . Накрая го поднсяш към касата и само плащаш .Става много бързо. Там не съм виждал опашки.
    Има, има.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
    Има, има.
    Щото в наш село не видях.

През лятото бях качил едни снимки на една тиква .Въпросът ми беше има ли такива тикви в БГ ? Нямаше отговор. Когато се прибрах видях по пазарите огромни камари с такива тикви. Помислих си че са ми възприели питането като подигравка. Но когато си купих лютеница Олинеза разбрах защо има толкова тикви по пазарите . Вътре ивместо лютеница имаше каша от тиква. Явно доста хора се бяха набълбукали с тикви и се чудеха какво да ги правят . Едно момиченце беше седнало до една камара тикви да ги продава. Цъкаше си на телефона в очакване на поредната жертва. Докато обикалях в пазара не видях някой да си е купил тиква . Търговията не е за всеки .Както казал евреина . Ако взема повече от 12 процента на клиента той повече няма да влезе в магазина ми. Едно е да го произведеш а съвсем друго е да го продадеш. Ако това момиченце режеше тиквата на парчета щеше да продава. То нямаше вина. Вината е на търговеца на тикви. Добър производител на тикви но лош търговец . Аз имах такъв случай с един колега преди около 25 г. Закарах му ягодите на пазара и чакам да ги продаде че да се прибираме .Стоя и си мисля .Още нищо не е продал а слънцето вече си отива. На съседната маса един чичо и той продава ягоди. Сърдито мрънкаше.Ще се занимавам аз да му меря по 1 килограм .На шега написах на едно лисче 1 ягода 1 стотинка.И като тръгнаха ония деца да копуват ягоди . Остана само една касетка с най дребните ягоди.Така се отървах от тези ягоди.

Комисия по земеделие: Депутати искат спешно отваряне и корекция на Стратегическия план, пълен запис - YouTube
    Този пост е редактиран от batipej4o; 22.12.2022 в 22:24.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Ранние браки ортодоксальных евреев, древние традиции - YouTube

Казва че на ортодоксалните евреи религията им позволява момиченцата нвършили 13 години и 2 ден да всъпват в брак. Затова токлова при тях има толкова млади майки. Жената нямала никакви права в семейството. Всички решения се вземали от единствено от мъжете.
    Тяхната религия досуш е като една друга а не мога да разбера защо толкова се мразят ? Те на практика не признават другите общности . За тях единствено те са хора. Останалите са втора ръка .
    Слушам по БГ телевизия само за спасяването на евреите и кучета говорят. Така в останалата част от населението се вкарва чувство за малоценост.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 24.12.2022 в 11:20.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово

Име:	20221225_082813.jpg
Прегледи:      86
Размер:	170.8 KB
ID:	11828
    Как беше:
    "Кой разбрал, разбрал..."

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията

Име:	20221225_082813.jpg
Прегледи:      86
Размер:	170.8 KB
ID:	11828
    Как беше:
    "Кой разбрал, разбрал..."
    Браво бре. Ей туй е майстор.
    Честита Коледа!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •