Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4191

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Мерси, всичко е точно, важното е че сме живи и здрави. Просто ми стана интересно, кой какво прави в такива случаи. Ама то наистина зависи от сезона.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Мерси, всичко е точно, важното е че сме живи и здрави. Просто ми стана интересно, кой какво прави в такива случаи. Ама то наистина зависи от сезона.
    Ако имаш нужда от помощ, обаждай се. Не сме много далече.
    Този пост е редактиран от Кразз; 18.12.2022 в 18:48. Причина: Пр. грешка.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Ако имаш нужда от помощ, обаждай си. Не сме много далеч.
    Винаги ми е ставало много приятно от подобни постове!...
    Докато има такива отношения помежду ни, не трябва да губим надежда за бъдещето!...

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Калоянски мениск ли скъса нещо, че съм изтървал?...и да ти се оплача - гризнах хурката с ония капани за слепи кучета от Америката, пих една студена вода за 120 долара за 12 капана - оня калифорнийския чифутин нищо не ми прати мамичката му англосакска крадлива неумита!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Калоянски мениск ли скъса нещо, че съм изтървал?...и да ти се оплача - гризнах хурката с ония капани за слепи кучета от Америката, пих една студена вода за 120 долара за 12 капана - оня калифорнийския чифутин нищо не ми прати мамичката му англосакска крадлива неумита!
    Аз пък теб те обвиних ... че ти си ги направил тези далавери по български (поръчах за 60 долара). Ами трябва да пуснем иск. Ама много време мина и не ми се разправя. Дано да не си ти "скамера". По принцип аз не се подлъгвам по тези неща и ми направи впечатление, обаче викам, щом ти казваш че става значи е ок.
    Аз счупих тежко подбедрицата и двете кости тибия и фибия. И съм с операция и доста желязо, но ще се оправя, обаче много време отнема и още съм с патериците.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Аз пък теб те обвиних ... че ти си ги направил тези далавери по български (поръчах за 60 долара). Ами трябва да пуснем иск. Ама много време мина и не ми се разправя. Дано да не си ти "скамера". По принцип аз не се подлъгвам по тези неща и ми направи впечатление, обаче викам, щом ти казваш че става значи е ок.
    Аз счупих тежко подбедрицата и двете кости тибия и фибия. И съм с операция и доста желязо, но ще се оправя, обаче много време отнема и още съм с патериците.
    Мисля, че е по добре да се гледаш себе си а на пчелите само питки без стесняване и други маймунджулуци

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз имам изкривяване на гръбначния стълб, от падане от високо като дете. Сега имам много протузии и съответно много болежки. Преди години така се влошиха нещата, че не можеше да ходя, от болница в друга болница. И това става в разгара на сезона, с помоща на приятели извадих меда и наслагах ленти и до там. Имах направени 30 помощни семейства да подменя старите майки, но не бях в състояние да направя нищо и така си останаха. Зимата се стабилизирах леко и за моя радост всичко беше добре в пчелина, старите майки бяха много добри семейства. Та продадох висчки западни семейства и после подмених майките май месец. Така че, стана много по добре че не ги обединх есента. И да, пчелите се оправят и без нас, понякога само им пречим. Бързо въстановяване!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    При мен тук по плевенско бяха 2 много тихи и хубави слънчеви дни. Оправих си телефона, та мога да гледам камерите и пчелите доста добре облитат. Не виждам да има някакви проблеми. Единия кошер при който забелязвам повече смъртност облита с една идея по-слабо, обаче той пък е и по западно разположен. Но пак не ми се вижда нещо притеснително. Даже единия ден ходих с патериците, ама беше влажно и те затъват, та не става много.

Nik, дано при теб се закрепят нещата, обаче трябва да се следиш постоянно. И ако трябва операция, въпреки че е тежка, да се прави навреме. Понеже после с напредването на годините става все по трудно да се изкара такава операция и да е успешна. Дано при теб никога не се наложи, чукам на дърво и нещата да спрат в едно положение.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При мен тук по плевенско бяха 2 много тихи и хубави слънчеви дни. Оправих си телефона, та мога да гледам камерите и пчелите доста добре облитат. Не виждам да има някакви проблеми. Единия кошер при който забелязвам повече смъртност облита с една идея по-слабо, обаче той пък е и по западно разположен. Но пак не ми се вижда нещо притеснително. Даже единия ден ходих с патериците, ама беше влажно и те затъват, та не става много.

Nik, дано при теб се закрепят нещата, обаче трябва да се следиш постоянно. И ако трябва операция, въпреки че е тежка, да се прави навреме. Понеже после с напредването на годините става все по трудно да се изкара такава операция и да е успешна. Дано при теб никога не се наложи, чукам на дърво и нещата да спрат в едно положение.
    Няколко години ходих по болници и нищо. Налива ме с болкоуспокояващи и след 1 месец същото. Казват че не може да се оперира, дълго е за обяснение а и няма смисъл да ви занимавам с това. От 2 години съм по добре и не искам да ходя по болници докато може. Няклко дена се облитата хубаво, но и натискат на храна.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Няколко години ходих по болници и нищо. Налива ме с болкоуспокояващи и след 1 месец същото. Казват че не може да се оперира, дълго е за обяснение а и няма смисъл да ви занимавам с това. От 2 години съм по добре и не искам да ходя по болници докато може. Няклко дена се облитата хубаво, но и натискат на храна.
    Nik, имам подобен проблем, 4 протрузии по гръбначния стълб. Много мъки, това което установявам, че помага при мен е редовната гимнастика, упражнения за раздвижване на гръбначните прешлени и упражнения за заздравяване на гръбната мускулатура. Това трябва да се съчетава с пазене, избягване на тази пчеларска поза, приведен над кошера, не повече от половин час на ден, иначе се притискат и без това деформираните колагенни пръстени на ставите и започват отново мъките. Движение му е майката.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •