Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Прочети пак поста си, в който ме "светваш" и виж има ли поне една дума или полза от изброените от мен. На мен ми прилича на красив пейзаж с много цветове, които си махнал и на платното е останало само черното...
Възможно ли е всеки пчелар да е "човекът оркестър", който може всичко, знае всичко и си прави сам всичко???
Защо не погледнеш от страната на пчеларя? Пчеларят е клиентът на всичките тия що чакат на неговия труд и се хранят от неговите пари.А добрите търговци знаят , че клиентът винаги има право.Но както на всякъде у нас, на клиента се гледа като на дойна крава.Всичките изброени от тебе не желаят да са полезни и да получат частта, която заслужават за дейността си , а искат те да определят колко ще получи пчеларя.Казах ти .Пирамидата в пчеларството е обърната.На главата на пчеларя са качени изброените от тебе пет.Когато тия изброени "труженици" вдигнат на върха пчеларя , тогава и ще потече "мед " и за тях. Всичките тия по стар комунистически навик желаят с административно насилие и търговско изнудване да изсмучат всичко от пчеларя.За тях той със самото си съществуване е длъжен да ги храни.Резултатът от това е виден.Инвентар и оборудване ,внос.Майки,внос.Остава лидери, учени и администрация да внесем.
Да прескочим малко до туризма.Защо българите хранят чуждите деца като почиват в Гърция, Турция? Защото там гледат на тях като на хора.С уважение. Дори ти се опитваш да назидаваш пчеларите без да имаш грам представа от пчеларството.Реакцията на подобно отношение не вярвам да те е изненадала.В България липсва уважението към тоя на чиято маса си седнал.