Учени, недоучени Я кажи какви са тези в България, какви статиии са писали и къде са публикувани, особено в последните години ? Кажи сега кои са тези управляващи в сектора и организации и какво са постигнали, прати документ. Каква им е дейноста ?
Дърводелците, едва ли някой им търси кахър, освен че както всички майстори има "майстори" и "майстори" едните изработват от недотам качествен дървен материал. А тези които произвеждат другото обурудване, понеже гледам цени и сайтове, какви са тези хиляди левове за всяки един уред и защо там пише, че се работи с програми. Ами да ме извиняват тези с ваните и другите тръгващи от 10 000 лева, ми то тва кво е ? Как се изкарват тези пари от мед ? Я у лево ...
Търговците няма да ги коментирам, там си зависи от човека, дали ще подарява или продава. Производителите на майки и отводки не мога да коментирам, тъй като не съм наясно. Но знам че всеки добър пчелар си има технология за производство на майки.
Ползваш ли продуктите или услугите на всички тези мошеници и измекяри?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"