Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Че то това е основата на морала, който трябва да имаме и който сме изгубили след ВСВ. Моралът е този, който в крайна сметка предопределя средното качество на живот. Нали нямаме илюзии, че до всеки германец стои полицай и го гледа дали спазва законите? Но там, като направиш някоя магария, види ли те някой, те докладва и веднага пристига полиция. Баба ми навремето не си и помисляше, че може да не поддържа терена пред оградата откъм улицата. Беше точно на принципа "какво ще кажат хората". Сега дори е обратното - изхвърляме си отпадъците по улицата, без да ни интересува кой какво ще си мисли за нас.
    А какво правим, когато хората, чието мнение използваме като еталон за правилността на нашите действия, съвсем не са от най-моралните?!...

ПП Всеки път си казвам, че това е последният ми пост по темата и ти ме провокираш отново и отново.
    Но поне засега спирам. Не е хубаво точно в тези празнични дни да се "дърляме" (не че през другите е хубаво, де..)

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    А какво правим, когато хората, чието мнение използваме като еталон за правилността на нашите действия, съвсем не са от най-моралните?!...

ПП Всеки път си казвам, че това е последният ми пост по темата и ти ме провокираш отново и отново.
    Но поне засега спирам. Не е хубаво точно в тези празнични дни да се "дърляме" (не че през другите е хубаво, де..)
    Не се връзвай с напредване на възрастта и бръмбазлъците в главите на хората засилват влиянието си.Ние не правим изключение.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Какво казва тази жена ;

Хората се страхуват да говорят.Превърнаха ги в стадо и този който кажел мяуу против тях му завържвали устата и го изкарвали от палатката Или го закопавали или в крематориума .Украинския народ нищо не знае .Повече от 3 000 човека минаха по този път.Пътя на черно червените знамена.На Украйна никога няма да и дадат безвизов режим, Това са тези които ги обучаваха в базите в Литва ,Естония и други такива държави . Превърнаха Украйна в цирк..............

И журналиста Томас Репер от весник Шпигел.

Като цяло казва че в Украйна използвали хората си като жив щит.И хората се молели на руската армия да не напускат защото щели да се саморазправят с тях .Казва че на запад знаят вичко но се правят на луди .

https://www.youtube.com/watch?v=uZ2xi7FpPl8

https://www.youtube.com/
    Този пост е редактиран от batipej4o; 23.04.2022 в 18:52.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •