Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 115 от 193 ПърваПърва ... 1565105113114115116117125165 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,141 до 1,150 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Не ,не спомних си че на времето питали Фидел Кастро кога ще си обръсне брадата ? А той им отговорил че когато се освободим напълно.
    Сега съм се захванал, да изуча извънземните раси, та като срещна някой на улицата, да съм на ясно откъде е дошъл и като приключа ще се захвана с учител Дънов.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Сетих се за Георги Парцалев който на времето размиваше народа. Цитирам : ,,,,,,И на мен на времето не ми бяха много ясни онези задачи за онези басейни които от три тръби се пълнят и от четири се изпразват и все пълни стоят.

А как стои въпроса с лихвите ? Както се чува германците вече си имат няколко гръцки островчета. А ние като си нямаме каква ще я къдрим ?
    Да обесня защо питам.При нас има 16 вида помощи.Еднократната не се връща но другите рано или късно си ги искат.А тези родители които са живяли на гърба на държавата след това техните деца нямат право да учат в престижни училища.Има случаи когато децата се отказват от родителите си.
    Мисля, че бъркаш нещата.
    Гърците получиха милиарди заеми, защото бяха пред фалит и не ги върнаха.

Колегата srg пише за еврофондове, които се разпределят м-у страните членки, а не за кредити.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Тия навярно имат повече оръжие в един склад от колкото ние в цялата държава
    Абе то е ясно, че не са опрели до нашите оръжия, просто не се движим по предвидения сценарий и режисьора се притеснява една малка "грешка" да не обърка целия "спектакъл"...

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    ...За Украйна има кой да мисли и да действа и това определено не съм аз. Не е и България, колкото и да се мъчат да ни втълпят друго...
    Е точно за този манталитет в стил правешки хитрец си говорим - ние да се снишиме сега, докато се оправят големите, пък после ще му мислим, ще решаваме...
    https://www.vbox7.com/play:1356c939
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    По темата .

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-04-22 18-54-59.png
Прегледи:      20
Размер:	19.6 KB
ID:	11226

Име:	Снимка от 2022-04-22 18-57-53.png
Размер:	77.4 KB
ID:	11227

Дали ще се развере какво има в този завод че едните и другите го искат .

И да покажа как учат децата да пазят чисто.

Име:	Снимка от 2022-04-22 20-41-38.png
Размер:	701.7 KB
ID:	11228

Име:	Снимка от 2022-04-22 20-43-11.png
Прегледи:      19
Размер:	727.4 KB
ID:	11229

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Е точно за този манталитет в стил правешки хитрец си говорим - ние да се снишиме сега, докато се оправят големите, пък после ще му мислим, ще решаваме...
    https://www.vbox7.com/play:1356c939
    Дедо Тоше е голяма работа по простата причина , че като стандарт на живот сме били доста по напред в класация за тогавашното време. И не дей да започваш да сравняваш нещо де е било преди половин век и сега.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    По темата .

Име:	Снимка от 2022-04-22 18-54-59.png
Размер:	19.6 KB
ID:	11226

Име:	Снимка от 2022-04-22 18-57-53.png
Размер:	77.4 KB
ID:	11227

Дали ще се развере какво има в този завод че едните и другите го искат .

И да покажа как учат децата да пазят чисто.

Име:	Снимка от 2022-04-22 20-41-38.png
Размер:	701.7 KB
ID:	11228

Име:	Снимка от 2022-04-22 20-43-11.png
Прегледи:      19
Размер:	727.4 KB
ID:	11229
    Знаеш ли нещо повече за тоя щистов газ в Донбас, че и в Полша има някакви страхотни залежи ма си копат за тръби за внос от север, че тоя техния не е рентабилен да се вади.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ...като стандарт на живот сме били доста по напред в класация за тогавашното време....
    ? Дай нещо конкретно!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Мисля, че бъркаш нещата...
    Нищо де, на маламашките нали им разбира, там е сто пъти по-добър от мене и от тебе. Нали всеки трябва да си гледа работата - както е в стария виц от соц-а:
    Гошо много харесвал една от колежките - Марийка и все и се одумвал да си иска. След поредните увещания тя се съгласила, бил ден за заплати и му рекла:
    - Имам обаче едно условие, щом си толкова ербап - ако не ме оправиш три пъти тая вечер, даваш ми цялата си заплата.
    Скокнал ухилен нашия, съгласен веднага, мерака голям. Хубаво, ама след втория път го закъсал и ще не ще, дал си заплатата.
    Прибира се той умислен няколко дни, кахърен какво ще обяснява в къщи за заплатата. Накрая, притиснат от обстоятелствата, отишъл да търси помощ при бригадира. Така и така, обяснил му той, а бригадира му рекъл да си се оправя сам или да пита директора. Отива при директора - същата работа обаче, помощ отникъде. Накрая от немай къде, отишъл при партийния секретар и му разказал историята.
    - Кой това, Марийка ли?
    - Същата - кима оклюмал Гошо.
    - Добре, тръгвай си сега, ще видим тази работа.
    Казват на Марийка, че я вика партийния и тя му се явява в кабинета.
    - Вярно ли е това Марийке за тебе, Гошо и заплатата му?
    - Вярно е, другарю партиен секретар.
    - Аз, ако те оправя три пъти за една вечер, ще му върнеш ли парите?
    - Ще му ги върна, другарю - обещава Марийка.
    След два дена викат Гошо при партийния. Влиза той в кабинета, там зад бюрото онзи тупа една пачка по плота:
    - Ей ти Гошо заплатата и занапред умната. И всеки да си гледа неговата работа.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    ? Дай нещо конкретно!
    https://pp-podem.bg/2019/08/14/%D0%9...E-1989-%D0%B3/
    ,,Четете и разказвайте за да знаят хората истинската си история….За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда.
    По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF).,,

Страница 115 от 193 ПърваПърва ... 1565105113114115116117125165 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •