"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Е точно за този манталитет в стил правешки хитрец си говорим - ние да се снишиме сега, докато се оправят големите, пък после ще му мислим, ще решаваме...
https://www.vbox7.com/play:1356c939
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Нищо де, на маламашките нали им разбира, там е сто пъти по-добър от мене и от тебе. Нали всеки трябва да си гледа работата - както е в стария виц от соц-а:
Гошо много харесвал една от колежките - Марийка и все и се одумвал да си иска. След поредните увещания тя се съгласила, бил ден за заплати и му рекла:
- Имам обаче едно условие, щом си толкова ербап - ако не ме оправиш три пъти тая вечер, даваш ми цялата си заплата.
Скокнал ухилен нашия, съгласен веднага, мерака голям. Хубаво, ама след втория път го закъсал и ще не ще, дал си заплатата.
Прибира се той умислен няколко дни, кахърен какво ще обяснява в къщи за заплатата. Накрая, притиснат от обстоятелствата, отишъл да търси помощ при бригадира. Така и така, обяснил му той, а бригадира му рекъл да си се оправя сам или да пита директора. Отива при директора - същата работа обаче, помощ отникъде. Накрая от немай къде, отишъл при партийния секретар и му разказал историята.
- Кой това, Марийка ли?
- Същата - кима оклюмал Гошо.
- Добре, тръгвай си сега, ще видим тази работа.
Казват на Марийка, че я вика партийния и тя му се явява в кабинета.
- Вярно ли е това Марийке за тебе, Гошо и заплатата му?
- Вярно е, другарю партиен секретар.
- Аз, ако те оправя три пъти за една вечер, ще му върнеш ли парите?
- Ще му ги върна, другарю - обещава Марийка.
След два дена викат Гошо при партийния. Влиза той в кабинета, там зад бюрото онзи тупа една пачка по плота:
- Ей ти Гошо заплатата и занапред умната. И всеки да си гледа неговата работа.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
https://pp-podem.bg/2019/08/14/%D0%9...E-1989-%D0%B3/
,,Четете и разказвайте за да знаят хората истинската си история….За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда.
По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по брутен вътрешен продукт на глава от населението, по данни на международния валутен фонд (IWF).,,
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))