Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 72

Тема: Компютри

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ново "G" и при компютрите: https://www.investor.bg/harduer/459/...taciia-329833/
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Ново "G" и при компютрите: https://www.investor.bg/harduer/459/...taciia-329833/

Рано ми е още за такова чудо на техниката.Абе Стоянчо то с тези маркучи като казан за раки бре.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Рано ми е още за такова чудо на техниката.Абе Стоянчо то с тези маркучи като казан за раки бре.
    Проблема е, че за развойните системи, трябва да се ползва квантов анализатор, логическия анализатор няма да върши работа.

П.п. Ти, подготви ли си маламашката? Сезона започва.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Проблема е, че за развойните системи, трябва да се ползва квантов анализатор, логическия анализатор няма да върши работа.

Нали знаеш, че който си има брада си има и гребенче за нея?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Нали знаеш, че който си има брада си има и гребенче за нея?
    Откъде мога да знам такива неща?
    Да си ме виждал с брада?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Откъде мога да знам такива неща?
    Да си ме виждал с брада?
    Кьосе ли си?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Кьосе ли си?
    Не. Редовно се бръсна.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Квантов копютър. Принципа бил в ниски температури да се събират фотони които с помоща на лазер да се подреждат в пръстени. Колкото повече пръстени има комютъра толкова бил по мощен .Старите компютри работят с битобе а новите с кубит .По мощените с кудит а още по мощени били кукварта . За няколко микросекунди чертаекли крилата на самолета.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-06-11 21-43-35.png
Прегледи:      82
Размер:	168.2 KB
ID:	11328

https://www.youtube.com/watch?v=dG5xGJWOUg4

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK

Преди години един си ходи за някакви документи до БГ и му казали че трябвало да чака един час да му напечатат документа. Когато попитал защо трябва да чака нали има компютри те му отговорили че има но ако вкарат компютрите в действие тези хора трябвало да излязат на улицата.Това се е случило в столицата.А какво да кажем за провинцията .Че по тази логика ако вкарат квантовия компютър сигурно половин българия ще трябва да излезе на улицата,
    А това с маламашките да знаеш че тук се работи целогодишно.Имам двама познати които работят шпакли.Единият в момента е в София на някакъв си търг за къща.Аз не се занимавам с шпакловки. Сто пари да взема днеска съм доволен.
    Вчера говорих с другия и му казвам че едни съфорумци се майтапят че съм работил с маламашка.А той ми казва следното: Те в София вземат добри пари.3 000 и нагоре.
    Чукнах на телефона и ми показа 150 на ден за 22 работни дни. Това е отлично в сравнение с 30 на ден в провинцията.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ... ако вкарат квантовия компютър сигурно половин българия ще трябва да излезе на улицата....
    То не се знае. Може по цляден да лъскат гардероба и да маршируват с песен, и по улиците няма да има никой.
    гледай филма след 59м. https://www.youtube.com/watch?v=ekuY4ybrj08

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •