Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 55 от 193 ПърваПърва ... 545535455565765105155 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 541 до 550 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    1. Трябва да се уточни, господина от 90-те % дебили ли е или от другите 10%
    2. За кабърчето в ботуша не ми звучи добре. Да, САЩ и Русия ще си мерят пишките някъде. Преди беше ....Ирак, Авганистан.....сега ще бъде Украйна.
    3. Защо Русия започна война, а не НАТО?
    4. Не мога да чета колкото Иво Христов и не разполагам с неговата информация, затова пък разполагам с информация от друго енергийно ниво.
    5. Да се върнем на точка 3. Май нямаме отговор....
    7. Русия сгреши с украинските олигарси. Нещо по-ново: https://www.youtube.com/watch?v=3Ajkyb2YbO8
    6. Натягане на пружината от запад на изток, ама и Русия иска да си възстанови буферите от ерата на СеСеСеРе т.е. СССР
    7. Къде сме ние?
    От 2022г. Интересен е и политика, и анализатора: https://www.youtube.com/watch?v=-Mjhby2VPKA
    Явно вече имаш повече въпроси от готовите отговори с, които си се въоръжил. Все пак е прогрес.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Явно вече имаш повече въпроси от готовите отговори с, които си се въоръжил. Все пак е прогрес.
    Напротив!
    Нямам отговор само на един въпрос: Какво те кефи, че Путин е нападнал Украйна?

П.п. Въпросите в горния ми пост не са към мен, а към теб и Ангел!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Напротив!

П.п. Въпросите в горния си пост не са към мен, а към теб и Ангел!
    Защото масово хората в БГ асоциират Путин с Русия и автоматично прехвърлят симпатията си от руския народ и култура върху Путин. Президента терорист-социопат, на когото ако Бог му даде поне за момент здрав разум, от който видимо е лишен в момента, то сам би си пръснал болния мозък, с което ще помогне на всички, най-вече на народа и страната си в името на които претендира че върши безчинствата си из Европа.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Защото масово хората в БГ асоциират Путин с Русия и автоматично прехвърлят симпатията си от руския народ и култура върху Путин. Президента терорист-социопат, на когото ако Бог му даде поне за момент здрав разум, от който видимо е лишен в момента, то сам би си пръснал болния мозък, с което ще помогне на всички, най-вече на народа и страната си в името на които претендира че върши безчинствата си из Европа.
    Тая симпатия ни беше внушавана 45г., въпреки, че нищо хубаво не сме видели от Русия и от руския народ.

Само дето Живков направил Брежнев три пъти герой на България, та Русия да отпуска заеми и нефт.
    Ама какво ни е взела през 1944 до 1946г и после колко плодове и зеленчуци им давахме, та не знам на + или на - сме.

И после руснаците нямат никаква симпатия към българите. Даже ни мислят за овце, за хора с ниско/робско самоувствие. Може и да са прави.

БСП има един особен електорат. Ако Нинова гласува каквото и да било, независимо колко е справедливо, против Русия, електората веднага ще се отдръпне от БСП.
    Не искам да обиждам никого, но това са думите на един анализатор, за някакво гласуване на правителствения съвет.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Тая симпатия ни беше внушавана 45г., въпреки, че нищо хубаво не сме видели от Русия и от руския народ.

Само дето Живков направил Брежнев три пъти герой на България, та Русия да отпуска заеми и нефт.
    Ама какво ни е взела през 1944 до 1946г и после колко плодове и зеленчуци им давахме, та не знам на + или на - сме.

И после руснаците нямат никаква симпатия към българите. Даже ни мислят за овце, за хора с ниско/робско самоувствие. Може и да са прави.

БСП има един особен електорат. Ако Нинова гласува каквото и да било, независимо колко е справедливо, против Русия, електората веднага ще се отдръпне от БСП.
    Не искам да обиждам никого, но това са думите на един анализатор, за някакво гласуване на правителствения съвет.

,,БСП има един особен електорат.,,

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията

,,БСП има един особен електорат.,,
    Точно това бяха думите на анализатора.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Напротив!

П.п. Въпросите в горния ми пост не са към мен, а към теб и Ангел!
    Никак не ме кефи.Просто нещата имат причинно следствени връзки.Вината за сегашното състояние, трагедия , не е само в едната страна.Ама не обичаш да се питаш .Стигат ти готовите лозунги от "свободната преса".Дори сред най-големите противници на Путин някои изтрезняват.Борел: Направихме грешки с Русия.Помниш ли какво ти писах за лъва и опашката в зоопарка? Скоро четох някъде една интересна мисъл.САЩ ще воюват с Русия до последния украинец.Сещаш се за какво иде реч.Китай призова САЩ да поемат своята част от отговорността за трагедията в Украйна.Учудва ме , че толкова време не разбра , че тая война е печеливша единствено за САЩ и англосаксонския сговор.(остатъци от британската империя). САЩ и сие очернят и обграждат с врагове един народ.Народ .Не Путин.Разбивайки конкуренцията "империята" се мъчи да запази лидерството си.След Русия ще последва Китай.В Тайван се трупат много американски оръжия.Кораби на САЩ са в китайско море.Дали Китай ще си кротува дълго?Русия като по-слаба беше избрана за първата атака.Руснаците отговориха както могат.Те големи политици никога не са имали.
    То вече ми омръзва да пиша "мисли". Явно е трудно това нещо мисленето.По лесното е да повтаряш клишетата за собствено душевно успокоение.
    Тегли една майна на Путин и днес щастието е пълно.Лошото е, че нищо не променяш.Русия е в ъгъла и реагира като котка която си притиснал в ъгъл.Ще извади нечии очи.Е на най-умните украински политици им се падна тая чест.Жертваха народа си за да почешат егото си.
    Европа днес показа колко добре и си отразява нашето членство.Постъпва точно като нашия шоп."За на запалим плевнята на Вуте си изгорих къщата."
    Прекарахме Путин с газта ама на наш гъз дойде.От джоба на наивни и заблудени европейци ще дойдат парите за оръжие за Украйна.А тия пари от това оръжие ще идат при производителите му САЩ. Сега просто бръкни в джоба и задели половината за някой американски милионер.Той има голяма нужда от твоите пари.
    Ако някога успееш да надскочиш клишетата на "свободната преса" ще спреш да делиш по комунистически хората на наши и ваши.
    А, бе по-добре си пий ракията. Псувай Путин и щастието няма да те подмине.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    ....Скоро четох някъде една интересна мисъл.САЩ ще воюват с Русия до последния украинец....
    Много си писал, много! ( леко с клавиатурата )
    Ама и много четеш! Много! https://www.actualno.com/analysis/ru...s_1699087.html

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Купих си и мотофреза на гардения 7к.с.
    Вече съм механизиран.
    Ако искаш може да споделя мнение относно работата с фреза ако те интересува.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ако искаш може да споделя мнение относно работата с фреза ако те интересува.
    Благодаря. Пиши!

Страница 55 от 193 ПърваПърва ... 545535455565765105155 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •