Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
Напротив!
Нямам отговор само на един въпрос: Какво те кефи, че Путин е нападнал Украйна?

П.п. Въпросите в горния ми пост не са към мен, а към теб и Ангел!
Никак не ме кефи.Просто нещата имат причинно следствени връзки.Вината за сегашното състояние, трагедия , не е само в едната страна.Ама не обичаш да се питаш .Стигат ти готовите лозунги от "свободната преса".Дори сред най-големите противници на Путин някои изтрезняват.Борел: Направихме грешки с Русия.Помниш ли какво ти писах за лъва и опашката в зоопарка? Скоро четох някъде една интересна мисъл.САЩ ще воюват с Русия до последния украинец.Сещаш се за какво иде реч.Китай призова САЩ да поемат своята част от отговорността за трагедията в Украйна.Учудва ме , че толкова време не разбра , че тая война е печеливша единствено за САЩ и англосаксонския сговор.(остатъци от британската империя). САЩ и сие очернят и обграждат с врагове един народ.Народ .Не Путин.Разбивайки конкуренцията "империята" се мъчи да запази лидерството си.След Русия ще последва Китай.В Тайван се трупат много американски оръжия.Кораби на САЩ са в китайско море.Дали Китай ще си кротува дълго?Русия като по-слаба беше избрана за първата атака.Руснаците отговориха както могат.Те големи политици никога не са имали.
То вече ми омръзва да пиша "мисли". Явно е трудно това нещо мисленето.По лесното е да повтаряш клишетата за собствено душевно успокоение.
Тегли една майна на Путин и днес щастието е пълно.Лошото е, че нищо не променяш.Русия е в ъгъла и реагира като котка която си притиснал в ъгъл.Ще извади нечии очи.Е на най-умните украински политици им се падна тая чест.Жертваха народа си за да почешат егото си.
Европа днес показа колко добре и си отразява нашето членство.Постъпва точно като нашия шоп."За на запалим плевнята на Вуте си изгорих къщата."
Прекарахме Путин с газта ама на наш гъз дойде.От джоба на наивни и заблудени европейци ще дойдат парите за оръжие за Украйна.А тия пари от това оръжие ще идат при производителите му САЩ. Сега просто бръкни в джоба и задели половината за някой американски милионер.Той има голяма нужда от твоите пари.
Ако някога успееш да надскочиш клишетата на "свободната преса" ще спреш да делиш по комунистически хората на наши и ваши.
А, бе по-добре си пий ракията. Псувай Путин и щастието няма да те подмине.