На собствената си преценка и на това, какво ти казва вътрешния глас. Майната им на КГБ, те са страна във войната в момента, а и винаги са били дезинтегриращия фактор у нас - така ги устройва. Разединените общества като нашето не са силни, това устройва Москва и Вашингтон, губи Европа и нейната хуманистична цивилизация. Бил съм в САЩ, видял съм ги как живеят - ако американците разберат наистина как се живее в Европа, веднага ще се разбунтуват. За руснаците важи същото.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Зареждайте колкото можете. Ще спестите две надници за тази година, ще вложите време за три. Това никога не е решавало проблеми. Нали сме живяли във време без горива съвсем скоро, забравихте ли? Като се редих тогава на опашки по цяла нощ за две туби, не прокопсах. Даже единия път ме ограбиха в Перник. Оттогава с такива глупости не се занимавам. Като няма - няма, на война като на война. Войната вече започна в Европа, ако и да е без куршуми. Всеки ще избере страна, но някои ще стрелят в гръб на своите и ще го смятат за героизъм.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Нима не знаят как е у нас, как е в КНДР, кака е в.... Не бъди наивен - знаят, всичко знаят. На Хамериката не и трябва силна Европа, поради ред причини, главно икономически.
Когато избраха Тръмп си помислих, че той ще разбута света, обаче съм сгрешил. Той изтегли армията от много горещи места - 'итър, търговец човек, а настоящия им президент е изкуфял като либеница на софийски пазар.
Не е така!
Тогава не е имало варшавски договори и още по малко нато.
България е била независима държава. Цар Борис е положил много усилия да не се въвлича България във война.
Мисля, че е успял да го направи.
Днешния случай е друг.
Б-я е в НАТО. За сега НАТО не е във война и никой не иска НАТО да влиза във война!
За утре не се знае. Не зависи само от НАТО. Не е ли ясно кой започна войната?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))