Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 15 от 193 ПърваПърва ... 513141516172565115 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Добре де, ще помолим путин да пощади няколко джендъра, колкото да ти подържат тонуса.
    Шъът тихо. Не си разкривай връзката с Путин. Един генерал вече е в ареста.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ей човек минал си покрай мен в Казичене ми е офиса /Би ми било приятно да се запознаем / вярвам ти за цената но тя е от днес утре ще заредиш над 3лв. и това е само мини загрявка.
    Минавам 300км.градско на седмица да карам семейството на работа и училище по натам няма да мога , че не ме бива да дърпам рикша много съм цигуляв и ми мсвирят гърдите що много пуша.
    Купих и днес от Практис на Ботевградско шосе последните еколайна от слънчоглед и някви руф от няква дървесина от следобяд до сега над 20лв. с тия екбрикети да се сгреем.
    За мен Цар Борис е един от голямите ни политици стриктно е вярвал в неутралитета накрая е изнуден да го наруши и въпреки всичко погледни в уйкито колко жертви дава България през 2 световна и колко съседите и то при това, че накрая се включваме във войната и то не по вина на царя той вече си е бил заминал/лека му пръст.
    Нещо в написаното, страшно ми напомня "Тютюн", ама не знам в момента какво...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Ти сега какво? Тия на опашките да не се редят за промоции?
    п.п. Интересно е на 4-ти как ще е. Не вярвам да ни честитят още на трети. Ама нали ще се отказваме и от тоя празник, що имало руско участие? Знае ли човек? Да се зареждам ли на опашката още от сега или да чета пропаганда още малко?
    Не можеш избяга от инфлацията.Надеждата ми е в космическия флот на Плеядинците!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Нещо в написаното, страшно ми напомня "Тютюн", ама не знам в момента какво...
    Чел съм я, но нищо не помня

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не виждам причина за инфлация.
    1. Рублата станала 2 ст.
    2. След като са блокирани разплащателните средства на Русия, тя ще има нужда от други. Сл. Изнася нет и газ ( лев:рубла = 1:50 )
    3. Кой ще носи парите на путин?

п.п. ако ида в Русия с 1000евра = 100 000рубли, ще напълня една един обоз цистерни с бензин и ще ги докарам до Русе. И ще си карам на воля.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако ида с повече евра, ще мога да купя няколко танка, ще платя на полуголи девачки да ги яхнат и ще ги докарам, за да правя реклама на руската военна техника....и девачки.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Не можеш избяга от инфлацията.Надеждата ми е в космическия флот на Плеядинците!
    Нали знаеш , че инфлацията я правят едни чичковци дето обират нашего брата.Инфлацията в САЩ я помпат либерастите и яко преразпределят обществените блага. Цените на горивата там са рекордни. А Руснаците не са спирали износа на нефт. Без тях. Политиката на либерастите ( новите комунисти) съсипва средната класа на Америка. ЕвроГейския съюз когато ония пръднат се осира. Така, че пробивай дупка на колана. Ако новия военен министър не ни раздаде войнишките канчета и не ни зачисли на "котлова храна".
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ти пък точно Боян Чуков ли нацели /има Уикипедия/:

Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП.[3]
    Досие

През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6]
    От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж под прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция, където той вербува агент, използван по „Възродителния процес“.[6]

• на 21 ноември 1980 година ст. л-т Чуков е назначен за разузнавач в Управление научно-техническо разузнаване (УНТР) на външното разузнаване – 1-во главно управление на Държавна сигурност (ПГУ-ДС)
    • на 1 януари 1985 година е произведен в капитан и преназначен за старши разузнавач в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 1 ноември 1988 година е преназначен за инспектор в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 31 декември 1989 година е преместен от УНТР в политическото разузнаване (ПР) и назначен за заместник-началник отделение в ПГУ-ДС
    • през февруари 1990 г. е преназначен в Националната разузнавателна служба (НРС) към Президента на България, наследила Първо главно управление на ДС, същата 1990 г. е награден с медал III степен от директора на НРС ген. Румен Тошков.
    • на 1 август 1991 „предвид структурните и кадрови промени в НРС" по предложение на полк. Л. Савов, резолирано от полк. К. Тодоров е освободен от оперативна длъжност в НРС и минава в запаса.[4]

Ще четем и ще препрочитаме опорките на руското КГБ, откъдето се пръкна и Путин.
    Да, защо не? Кой да нацеля, Байдън ли?
    Чуков е врял и кипял в тая сфера и от близо познава психологията на ... да речем студената война - демек специалист.
    Според теб на кой да вярвам? На някой пчелар или някой инджинер или...мога още спецове да изреждам. Агро, всеки е специалист в областта, в която се занимава (работи), всичко останало го докарва от мироглед. Мен лично, като неспециалисти, няма как някой да ме убеди, че тоя американски дартак не предизвика всичко това и ще сърбаме попарата му и тогава, когато няма да е жив.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    След горивата наред е тоалетната хартия. А, да не забравя, и сиренето. Ама май това с тоалетната хартия и сиренето наскоро го играхме /по ковида и Мутафчийстването/. Тоалетната хартия поне има трайност, сиренето много познати го изхвърлиха на боклука.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    ...За мен Цар Борис е един от голямите ни политици стриктно е вярвал в неутралитета...
    Абе Гоше, колко пъти да ти го обясни Агрото?! Просто се е "снишавал" човека, защото му е било в "робската психика"...

Страница 15 от 193 ПърваПърва ... 513141516172565115 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •