Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Чеченците бяха смели когато защитаваха родината, домовете и семействата си.
    Сега украинците се защитават, а агресора пак е Русия.
    Явно само смелост не стигна. Трябва и кауза.Явно са приели руската такава.Както казват моите любимци англичаните "Ако не можеш да победиш враговете? Присъедини се към тях."
    .Разбираемо е украинците да се защитават. Неразбираемо е защо я докараха до там , че да се защитават. Ако аз дръпна в зоологическата градина лъва за опашката, ще се защитавам.Ама за чий ми е да дърпам на лъва опашката?
    Американците казват и вярват , че президентът е баща на нацията.С други думи се грижи за живото и благоденствието на децата си, обикновените граждани.
    Зеленски като президент и баща успя само да е.е майката на нацията.Тоя "баща" се държа като ония деца дето с пръчки дразнят животните ,през решетките, в зоопарковете.Да ама в случая "решетката" (подкрепата на НАТО) не издържа.Сега вече е "мътна и кървава".Да си баща на нацията явно не е само да и е.еш майката.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Явно само смелост не стигна. Трябва и кауза.Явно са приели руската такава.Както казват моите любимци англичаните "Ако не можеш да победиш враговете? Присъедини се към тях."
    .Разбираемо е украинците да се защитават. Неразбираемо е защо я докараха до там , че да се защитават. Ако аз дръпна в зоологическата градина лъва за опашката, ще се защитавам.Ама за чий ми е да дърпам на лъва опашката?
    Американците казват и вярват , че президентът е баща на нацията.С други думи се грижи за живото и благоденствието на децата си, обикновените граждани.
    Зеленски като президент и баща успя само да е.е майката на нацията.Тоя "баща" се държа като ония деца дето с пръчки дразнят животните ,през решетките, в зоопарковете.Да ама в случая "решетката" (подкрепата на НАТО) не издържа.Сега вече е "мътна и кървава".Да си баща на нацията явно не е само да и е.еш майката.
    Викаш, ако Ердоган поиска да си вземе българските области, населени с български турци, да не го дразним много......

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Викаш, ако Ердоган поиска да си вземе българските области, населени с български турци, да не го дразним много......
    А ти защо мислиш , че всички правят метани на Ду Пе Се -то? Когато създадоха тая турска национал-шовинистка организация и народа протестираше, западните "приятели" ни казаха загрижено: "По добре 20 души в парламента, от колкото 200 000 на улицата".Реалностите изискват да се съобразяваш с тях.Не зависимо колко и какво ти се иска.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    А ти защо мислиш , че всички правят метани на Ду Пе Се -то? Когато създадоха тая турска национал-шовинистка организация и народа протестираше, западните "приятели" ни казаха загрижено: "По добре 20 души в парламента, от колкото 200 000 на улицата".Реалностите изискват да се съобразяваш с тях.Не зависимо колко и какво ти се иска.
    А сега да се върнем на Украйна!
    Руснаците взеха Крим и после някой не се е съобразявал с тях или не е баш така?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Учудваш ме зуница!
    Пред педалите се правиш на мъж, а на Путин си склонен да се наведеш.
    Не е хубаво така!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Учудваш ме зуница!
    Не е хубаво така!
    Ако галактическата федерация на светлината не ни помогне с някоя разработка на Никола Тесла /нали знаеш, че не само Наполеон се е срещал с високи непознати, та й Тесла многократно ги е споменавал/ с тая цена на въглеродите де се задава ще е бая тегавао.

П.П.Зарежда ли днес с бензин ?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ако галактическата федерация на светлината не ни помогне с някоя разработка на Никола Тесла /нали знаеш, че не само Наполеон се е срещал с високи непознати, та й Тесла многократно ги е споменавал/ с тая цена на въглеродите де се задава ще е бая тегавао.

П.П.Зарежда ли днес с бензин ?
    Като гледам и Путин ще да е отвличан. Не бях се замислял какво значи put in.
    Бензин не съм зареждал, ама си купих донбаски въглища.

Сега тренирам с багети. Мисля да потърся вода в арабските емирства. Там водата била по-скъпа от нефта.
    Намеря ли вода, ще я заменям с-у нефт. Нефта ще го изнасям и ще смъкна цената на бензина, ама само в ЕС.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Като гледам и Путин ще да е отвличан. Не бях се замислял какво значи put in.
    Бензин не съм зареждал, ама си купих донбаски въглища.

Сега тренирам с багети. Мисля да потърся вода в арабските емирства. Там водата била по-скъпа от нефта.
    Намеря ли вода, ще я заменям с-у нефт. Нефта ще го изнасям и ще смъкна цената на бензина, ама само в ЕС.
    Какви са тия багети? Дай да направим с теб и Агрото борса за тия продукти от натурално производство ама не за алъш вериш а да помагаме на хората ?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Учудваш ме зуница!
    Не е хубаво така!
    Това няма да мине. При Зеленски работи и резултатът е налице. Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
    Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
    п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Това няма да мине. При Зеленски работи и резултатът е налице. Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
    Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
    п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?
    Май нещо почнахме да бъркаме понятията.....

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •