Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 694 от 807 ПърваПърва ... 194594644684692693694695696704744794 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 6,931 до 6,940 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Интересно какво си мислят австрийците за упажняването на властта на властимащите при властването им над властнямащите?
    Питаш какво си мисли мнозинството дисциплинирани австрийци или малцинството неваксинирани за упражняването на властта?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ти пък - илюминатите и световните конспиратори отдавна са ни превзели. Влезли са в съюз с извънземните и през Норвегия изнасят децата, а останалите ще ни джендъросват за многополови.
    Ей най после да напишеш нещо като ората де си е вярно от де и да го погледнеш иначе фанеш въртиш сучеш и белото го изкараш черно и така хубаво го истипосаш, че за малко да ти повярвам.

П.П.Но за едно шапка ти свалям изчел съм хиляди книги и мога да кажа че имаш ум и талант за писател е вярно, че в жанр де не ми допада но не мога да го отрека.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ей най после да напишеш нещо като ората де си е вярно от де и да го погледнеш иначе фанеш въртиш сучеш и белото го изкараш черно и така хубаво го истипосаш, че за малко да ти повярвам.

П.П.Но за едно шапка ти свалям изчел съм хиляди книги и мога да кажа че имаш ум и талант за писател е вярно, че в жанр де не ми допада но не мога да го отрека.
    Истината много често има поне две страни. Зависи с какви очи и от кой ъгъл я гледаш. Ако вземем един лист хартия и го боядисаме от от едната страна в черно и го сложим между двама души, единия ще го вижда черен, а другия ще го вижда бял. Ха сега ги пусни да си доказват ИСТИНСКИЯ цвят на хартията...

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Истината много често има поне две страни. Зависи с какви очи и от кой ъгъл я гледаш. Ако вземем един лист хартия и го боядисаме от от едната страна в черно и го сложим между двама души, единия ще го вижда черен, а другия ще го вижда бял. Ха сега ги пусни да си доказват ИСТИНСКИЯ цвят на хартията...
    Тя науката за това е създадена - избрани умни хора да проучват реалността. После да кажат на останалите какво са открили и какви доказателства имат. Останалото е "вервайте ми". Вярата не се нуждае от доказателства, и, както е казал поетът, за нея "бронебойни патрони няма открити".
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Тя науката за това е създадена - избрани умни хора да проучват реалността. После да кажат на останалите какво са открили и какви доказателства имат. Останалото е "вервайте ми". Вярата не се нуждае от доказателства, и, както е казал поетът, за нея "бронебойни патрони няма открити".
    Те и нацистите са били бая учени хора и бая реалистично са проучвали и доста неща открили и доказали ама на чии гръб.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Ей сега разбирам ,защо не се разбираме. АЗ означава да носиш отговорност за действията си. АЗ значи да имаш собствен морален кодекс. АЗ означава че твоята самооценка преминава през общочовешки морални ценности. Та за това НИЕ е неприемливо като замазване и прикриване на собствените грешки.
    Отговорността винаги е лична. Някои не обичат да я носят и се крият зад "всички правят така." Да дам примери? Германците загубили войната твърдят , че не са знаели какво правят нацистите. Украинците величаят Бандера и забравят , че избитите в Бабий яр евреи са избити от хора на същия герой. Германците само са наблюдавали. Поляците упорито отричат , че са сътрудничили в излавянето на евреите. И всичко това е защото е удобно да се скриеш зад мнозинството НИЕ. Множественото число е само скривалище за гузната съвест.
    Всичко това си има библейска следа.
    Кой е Варава и Кой е Христос?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Всичко това си има библейска следа.
    Кой е Варава и Кой е Христос?
    Има едно предаване по кабеларката дето чат пат го гледам /не е руско/ та там най сериозно си говорят и доказват , записаните в библията срещи и отвличания на земни от извънземни.То огнени колецници /колелото на Езекил, то Енох, Илия ама кой ти верва брате това Дарвин го не е доказал друго си е научното доказателство, че предците ни са били шебеци.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Ето ви един, дето много обича да започва изреченията с "аз": https://www.youtube.com/watch?v=oPCEUd8_7ao
    Харесва ли ви? Щото на Слави му харесва.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Те и нацистите ...
    И тов. Сталин тоже.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    И тов. Сталин тоже.
    Какво знаеш за Йосиф Джугашвили ? Ти би ли пожертвал детето си в името на някаква идея?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 694 от 807 ПърваПърва ... 194594644684692693694695696704744794 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •