На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Ей най после да напишеш нещо като ората де си е вярно от де и да го погледнеш иначе фанеш въртиш сучеш и белото го изкараш черно и така хубаво го истипосаш, че за малко да ти повярвам.
П.П.Но за едно шапка ти свалям изчел съм хиляди книги и мога да кажа че имаш ум и талант за писател е вярно, че в жанр де не ми допада но не мога да го отрека.
Истината много често има поне две страни. Зависи с какви очи и от кой ъгъл я гледаш. Ако вземем един лист хартия и го боядисаме от от едната страна в черно и го сложим между двама души, единия ще го вижда черен, а другия ще го вижда бял. Ха сега ги пусни да си доказват ИСТИНСКИЯ цвят на хартията...
Тя науката за това е създадена - избрани умни хора да проучват реалността. После да кажат на останалите какво са открили и какви доказателства имат. Останалото е "вервайте ми". Вярата не се нуждае от доказателства, и, както е казал поетът, за нея "бронебойни патрони няма открити".
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Има едно предаване по кабеларката дето чат пат го гледам /не е руско/ та там най сериозно си говорят и доказват , записаните в библията срещи и отвличания на земни от извънземни.То огнени колецници /колелото на Езекил, то Енох, Илия ама кой ти верва брате това Дарвин го не е доказал друго си е научното доказателство, че предците ни са били шебеци.
Ето ви един, дето много обича да започва изреченията с "аз": https://www.youtube.com/watch?v=oPCEUd8_7ao
Харесва ли ви? Щото на Слави му харесва.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))