На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Ей най после да напишеш нещо като ората де си е вярно от де и да го погледнеш иначе фанеш въртиш сучеш и белото го изкараш черно и така хубаво го истипосаш, че за малко да ти повярвам.
П.П.Но за едно шапка ти свалям изчел съм хиляди книги и мога да кажа че имаш ум и талант за писател е вярно, че в жанр де не ми допада но не мога да го отрека.
Истината много често има поне две страни. Зависи с какви очи и от кой ъгъл я гледаш. Ако вземем един лист хартия и го боядисаме от от едната страна в черно и го сложим между двама души, единия ще го вижда черен, а другия ще го вижда бял. Ха сега ги пусни да си доказват ИСТИНСКИЯ цвят на хартията...
Тя науката за това е създадена - избрани умни хора да проучват реалността. После да кажат на останалите какво са открили и какви доказателства имат. Останалото е "вервайте ми". Вярата не се нуждае от доказателства, и, както е казал поетът, за нея "бронебойни патрони няма открити".
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Добре Агро, как ще коментираш тогава, че основния аргумент в подкрепа на масовото ваксиниране е, че ваксинираните предпазвали околните (дори спасяването на конкретния човек е поставено на заден план) е пълна заблуда и всички знаят, че вируса се пренася и от тях също като от неваксинираните. Не стига това, ами най - нагло се вменява и вина на невинните дечица, че ако не са ваксинирани ще са причина за смъртта на близките им! Отделен е въпросът, че отначало със сигурност щеше да е достатъчна една ваксинация (и беше абсолютно противопоказна за деца), след време се оказа, че не е достатъчна, после и друга, а сега ще се окаже че трябва да се ваксинираме на всеки няколко месеца... Тия хора (световните правителства) кога всъщност говорят истината... та да им се доверим?!
" Верният в най-малкото и в многото е верен, а неверният в най-малкото и в многото е неверен..." /Библ/
Ха-ха...!
Демокрацията-най дългия път към комунизма-глобализация.
А соца-по прекия път,с по малко жертви![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))