Неграмотно написано от Друмев, но... Връщат ми здравните осигуровки и съм съгласен!!! Пък инжектираните да не са посмели да се разболеят и усложнят сега или след 10години! Ако се случи, то НИКОГА няма да е от инжекциятаТе са хванали Господ за шлифера! В Бг умират хора СЪС к@вид(а не ОТ), най-вече от калпаво, но добре платено здравеопазване-превенция, доболнична, болнична и след болнична помощ, нисък жизнен стандарт, стрес, медийни психоатаки и т.н. За един апендицит, едва не ме повредиха фатално преди 3 години в държавна болница с платена от мен, по мое желание интервенция и отделно по пътеката лапачка. Мислех, че си купувам по-качествена услуга-СМЕХ! За мизерия, храна и отношение в болницата(университетска), които видях за 12 дни, няма да пиша. Мое мнение!

Те са хванали Господ за шлифера! В Бг умират хора СЪС к@вид(а не ОТ), най-вече от калпаво, но добре платено здравеопазване-превенция, доболнична, болнична и след болнична помощ, нисък жизнен стандарт, стрес, медийни психоатаки и т.н. За един апендицит, едва не ме повредиха фатално преди 3 години в държавна болница с платена от мен, по мое желание интервенция и отделно по пътеката лапачка. Мислех, че си купувам по-качествена услуга-СМЕХ! За мизерия, храна и отношение в болницата(университетска), които видях за 12 дни, няма да пиша. Мое мнение!
Цитат
. Според тая дефиниция всички са обречени. То като цяло човечеството си е обречено де, не заради въпросната дефиниция, а защото, пропито от алчност и лакомия, отдавна е изгубило пътя. Баси кефа, как само ми се иска да съм свидетел на краха му