Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
......От там нататък всяка помощ и всеки лев който съм можел да получа без да имам проблеми със съвестта си и закона, съм го взел. Така съм решил.
Как да ти отговоря. И по двата начина ще ти отгворя.
1. Не е правилно, не е морално и не е честно да му се компенсират загубите при положение, че са били обречени още при създаването им.
Съвест и морал са широки понятия. Толкова широки и безгранини, колкото от тук до Плеядите и още толкова, но оттатък Плеядите.
Аз не бих взел пари за които не съм работил. Няма да се наредя на една опашка с далавераджиите, защото така подкрепям далаверите, а аз съм против тях.
….Да, за обединение говоря и ако се замислиш ще видиш, че само това е изхода. Защото ако сме обединени и тая мърша иска да е с нас, ще получи "червен картон" и да ходи да си тарикатства... Защото докато няма обединение, което да се очисти от мършата, еднин умирисник ще лепи етикети на цялото съсловие. .
Това, „Да се обединим, да се разграниим”, вече е играно!
…Кой според тебе може да каже и покаже на държавата кои са порочните практики? Корчев? Друмев? Атанасов? Калин...по отделно никой няма да им обърне внимание, въпреки че всеки може да им даде по 20% от решенията за проблемите.
1. Според мен, обединение е нужно ако ще се вдигат въстания ( например 09.09.1944г. )
2. Докато мога да «взема всеки лев, който мога да взема», за решение на какви проблеми говорим?