Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 175

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nick Виж публикацията
    Всички препоръчват смяна на майката с такава с по-добри хигиенни навици. Дали майка, произведена от маточник на болно семейство също ще е болна и нефелна???

Според мен твърдо ДА от наученото от Муисей,но има и изключения.Тая може да не покаже признаци,но следващата може отново.Такъв модел майки аз им затривам потеклото...Гоголе да ли несбърках в това мнение?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Според мен твърдо ДА от наученото от Муисей,но има и изключения.Тая може да не покаже признаци,но следващата може отново.Такъв модел майки аз им затривам потеклото...Гоголе да ли несбърках в това мнение?
    Ама хич не си сбъркал в този твой пост. Ако си го научил това от Моисей,значи той чете задълбочено постовете тук и след това ти го е преподал в час по пчело знание когато те е привикал за да те научи това–онова по пчелите.С една дума– Моисей учи от тук всичко и след това го преподава на четящи като теб по диагонала..Не се сърди,не си само ти. Ти поне като те жилна си вземаш забележка и си доста време в час,а виждам че си запомнил какво да правиш в подобна ситуация.Но другите не само не възприемат,а дават индикация че поста ми е спам,подържани от някои мастити тук знаещи пчелонаблюдатели.Но то си е за тяхна сметка.Има една приказка–остави го сам да се дави в собствените си го..на.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ама хич не си сбъркал в този твой пост. Ако си го научил това от Моисей,значи той чете задълбочено постовете тук и след това ти го е преподал в час по пчело знание когато те е привикал за да те научи това–онова по пчелите.С една дума– Моисей учи от тук всичко и след това го преподава на четящи като теб по диагонала..Не се сърди,не си само ти. Ти поне като те жилна си вземаш забележка и си доста време в час,а виждам че си запомнил какво да правиш в подобна ситуация.Но другите не само не възприемат,а дават индикация че поста ми е спам,подържани от някои мастити тук знаещи пчелонаблюдатели.Но то си е за тяхна сметка.Има една приказка–остави го сам да се дави в собствените си го..на.

Благодаря,че ме уважи с цитат/това все по трудно се случва вече от колеги/,но имаш грешка в името.Муисей,не Моисей.Освен ако си имал в предвид МойИсей.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Благодаря,че ме уважи с цитат/това все по трудно се случва вече от колеги/
    Що ли? ...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Що ли? ...

Може би защото виждам нещата под друг ъгъл в пчеларството.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ти пчеларството като цяло го гледаш под друг ъгъл, ако изобщо го виждаш под този ъгъл.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Брейиии,таз тригонометрия ти е до под коляно

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Да бе да.
    Миналогодишнато ми най силно семейство е със свищак от семейство де се мъчеше с Аскосферозата много време дори и зимата избута.
    Между другото чат пат си имам варовити пило прекомерно разширявам напролет смяна на майките помага средно 3 от 5. А аз си ги пускам да си правят от тяхната си майка що да им натрапвам мащеха и да ги стресирам.А и разчитам и на търтейте а те са бая от генетична гледна точка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Да бе да.
    Миналогодишнато ми най силно семейство е със свищак от семейство де се мъчеше с Аскосферозата много време дори и зимата избута.
    Между другото чат пат си имам варовити пило прекомерно разширявам напролет смяна на майките помага средно 3 от 5. А аз си ги пускам да си правят от тяхната си майка що да им натрапвам мащеха и да ги стресирам.А и разчитам и на търтейте а те са бая от генетична гледна точка.

Вчера да те е сърбяла гъзягата Чичо Гошо?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Вчера да те е сърбяла гъзягата Чичо Гошо?
    Това какво общо има със заблудите пчеларски де им робуваш.
    Влез в пчеловод и прочети темата за кемеровската система ще се учудиш колко пчелари не придават чужди майки и си работят със свищачета.А ни броя на кошерите ни годините практика са им малко на някой от тях

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •