Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Търси го като гол рой. Аз го практикувам от 6-7 години, но срещнах колега от Русе, който го практикувал от много години, може би повече от теб.
    И аз го ползвам от доста години, малко повече от твоите 20 и мисля, че го пише в една книга, но ще го търся на свободно време за да съм точен. Както всички и аз го правя по мой начин. В ерата на създаване на форумите го казах на един колега който се появява от време на време с обява - продавам туй онуй.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Аз пък от страшно много време не го ползвам. За да бъда по-точен, не съм го ползвал никога, защото нямам слънчоглед.
    Ама празните рамки за които пише Nik-m, обтелени ли са или са без телове?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Без телове естествено, иначе ги прогризват около теловете.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана

Wink

Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Аз пък от страшно много време не го ползвам. За да бъда по-точен, не съм го ползвал никога, защото нямам слънчоглед.
    Задължително без телове, точно телелвете карат пчелите да изпадат в роево, види ли тел хваша гората

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Акацията стартира, тази година не измръзна и сега се надяваме на хубаво време. Успешна акация на всички!
    Мен ме изненадаха с рапица, отварям магазините и гледам 50% пълни и като поразпитах се оказа че имало насадена в другото село на около 5км.
    Дайте съвет, дали да сложа празен магазин под този с рапицата или какво. До сега никога не съм имал и рапица и акация и нямам опит с това. На вода е няма как да се вади а акацията цъфна днес.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Вади не се притеснявай, че капе. Моята всяка година като я вадя капе и след три дни е стегнал меда в тенекиите. Прогнозата за сега поне е за хубаво време, дано има берекет на акациевата паша!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Акацията стартира, тази година не измръзна и сега се надяваме на хубаво време. Успешна акация на всички!
    Мен ме изненадаха с рапица, отварям магазините и гледам 50% пълни и като поразпитах се оказа че имало насадена в другото село на около 5км.
    Дайте съвет, дали да сложа празен магазин под този с рапицата или какво. До сега никога не съм имал и рапица и акация и нямам опит с това. На вода е няма как да се вади а акацията цъфна днес.
    Ники, аз не съм убеден, че е рапица. Примерно при мен сега си тече мед и даже имат почти по цял незапечатан и подложих. Върби, глог, по поляните има буренчета, глушина, не е като да няма варианти. Днес ще пална колата да огледам и на по-далече от селото да не ме изненада някой жълт блок ама този мач е даван и съм спокоен, че при мен не е рапица.
    Медец

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от todor.mitkov Виж публикацията
    Ники, аз не съм убеден, че е рапица. Примерно при мен сега си тече мед и даже имат почти по цял незапечатан и подложих. Върби, глог, по поляните има буренчета, глушина, не е като да няма варианти. Днес ще пална колата да огледам и на по-далече от селото да не ме изненада някой жълт блок ама този мач е даван и съм спокоен, че при мен не е рапица.
    Рапица е ходих сутринта да я видя. И тамън е цъфнала, ще се дублират с акацията. Слагам 2ри магазин сега и след 10 дена ще видя как е. За сега само 5 в роево та направих 50 отводки.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Как от 5 направи 50?

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И аз го ползвам от доста години, малко повече от твоите 20 и мисля, че го пише в една книга, но ще го търся на свободно време за да съм точен. Както всички и аз го правя по мой начин. В ерата на създаване на форумите го казах на един колега който се появява от време на време с обява - продавам туй онуй.
    Давай, че може и да не съм я чел

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •